Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bunlar savaş bilmeyen adamlar. Sen kurmay mısın o bilmiyo sen mi biliyon diyeceksiniz ama ben biliyorum tabi bu benim ciddi bir hobim.  Rusya çekilir yenilir geriler bunlar hiç bir şey ifade etmiyor taktik gerilemeler bunlar. Rusya bir haftada tüm kaybettiklerini geri alır canı istediği zaman. Bu Ukrayna'dan on tanesini üst üste koyun bu Rusya o Ukrayna'yı bir haftada tamamen işgal eder. Rusya savaşın ilk gününden beri Ukrayna'yı işgal etmemek için büyük bedeller ödemeyi göze almış bir ülke. Tamamen işgal etse müzakere edecek muhatabı kalmayacak Rusya nın muhatabı dünyanın kalanı olacak ama Ukrayna da bir muhatap devlet olduğunda onunla masaya oturup barış anlaşması ile bazı yerleri alır ise bu Rusya için alan razı veren razı size ne olacak çok sorunsuz bir kazanım olacak.
Linkback: Ynt: Rusya-Ukrayna Kırım Krizi
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

O zaman 1 Ukrayna'yı 16.8 saatte alacak kabiliyetleri var demek.

10 Ukrayna = 1 hafta
20 Ukrayna = 2 hafta
100 Ukrayna = 10 hafta

Cem Yılmaz'ın bir filminden replik geldi aklıma
"Doktor dedi ki isterse yürürmüş"
"ee yürüsün o zaman"

Putty, ben kurmay değilim, emekli askeri maaşı alan sivilim. 1990'larda Türkiye burslu üniversiteye yabancı ülkelerden üniversite mezunu olan öğrencileri alıyordu. Tabi şartı Türki cumhuriyetlerden veya Türki özerk cumhuriyetlerden. Sınavı geçtim, geldim ve 2.üniversite eğitimimi Türkiye'de aldım. Sonra Rus ordusunda 1 sene zorunlu, 5 sene paralı ve toplam 6 sene askerlik yaptım. Yaşım baya ilerlermişti ve 10 yaş küçük olanlar benden önce askerlik yaptığı için dedovşina sayesinde onlardan dayak bile yemiştim. Aldığım 2 üniversite eğitimi, bir çok yabancı dil bilgim yüzünden komuta kademesine kadar yükseldim ve sonra emekli olmuştum. Sonraki general kademesine kadar yükselmek için yüksek harp akedemisi mezunu olmam gerekiyordu. Bu kadar uzun süre askerlik hayatın verdiği bıkkınlık ve sivil hayata dönmek isteği, aile hayatı daha önemli olduğu için ayrılmıştım. Kontratımı uzatarak devam ettirebilirdim. Yaşım gereği forumun en az 95% sen demeye hakkım var. Onun için Rus ordusu hakkında fikirlerim, eleştirelim propaganda, taraflı fikirler içermiyor. Eleştirilerim aldığım analizler, yaşadığım ortamın verdiği etkiler yüzünden tamamen tarafsız fikirleri içermekte. Zaten internet ortamında yaşadığımız için taraflı propaganda içeren paylaşımlar anında yalan olduğunu ortaya çıkarıyor.

Subay olarak kaç sene hizmet verdin Sn Marmara

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat