Roketsan 107-122 mm roket sistemleri

Başlatan AVCI, 07 Ağustos 2013, 11:54:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Himars ins güdümlü değil sadece ayrıca "gps" güdümlü buda 3 metre hata payı ile hedefi vururum demek okuyanlarda yanlış öğrenecek

Bu kadar ateş destek silahı var diyorsun da

Eskiden 520 uçak vardı buda yeterince ateş desteği demek.

Biz F16 larda 96 lı yıllarda lantırn ve litening kullanmaya başlayarak ABD İngiltere ve Türkiye buna İsrail de dahil ilk gece harekatı yapabilecek hava kuvvetlerinden biriydik,bunu şunun için belirtiyorum biz zamanındaki prestij ile o zamanın f35 ini alabiliyorduk ve veriyorlardı

Şimdi uçak bile alamıyoruz ne güçlenmesi ne kapasite artmasından bahsediyorsun ki,kendi ağzınla söylemiyor musun bir ülkenin gücü hava kuvvetleri deki uçaklar kadar diye şimdi kendinle çelişmiyor musun?

ABD dediğin ülke taksi gibi uçak çağrıyor senin öyle bir kapasiten var mı?
Linkback: Ynt: Roketsan 107-122 mm roket sistemleri

Bize gösterilen yeni ileri teknolojilerin kaç tanesi seri üretime girmiş, ona bakmak lazım.
Bilmediğimiz bir sürü yeni mühimmat ve silah ta var diye düşünsek te.... Ama bu yönetim savunma sanayisini politik propaganda aracı olarak kullandığından, yeni teknoloji olarak ne deneniyorsa onu millete afişe ediyor.
Üzerindeki kaymağı kalın olmayan işlere pek sıcak bakılmıyor.
Kaynak dar olunca da bir çok yeni silah sistemi ve ekipman gecikmeli olarak envantere giriyor.

Şöyle de bir şey var. Biz bugün gösterilen sistemleri daha yeni yeni olgunlaştırmaya başladık. Bu da ister istemez zaman alıyor. Bunların envantere girmesi daha yeni bir süreç. Dikkat ederseniz bir taraftan da bütün kuvvetlerde neredeyse yeniden yapılanma diyebileceğimiz bir sürece girdik. Tabii ki zaman alacak. ABD'de, Avrupa'da ve Uzak Doğu'daki gelişmelere bakarsak süreç olarak fena bir yerde değiliz gibime geliyor. İnşallah uçaklarımız da olacak. Hava Kuvvetleri de öyle bekliyor ki kendini bu yeni sürece göre hazırlıyor. 520 muharip uçağımızın olduğu dönemde Yunanistan'ın da 360 muharip uçağı vardı. Deniz Kuvvetlerimizin durumu da ortadaydı. Elbette hâlâ zamana ihtiyacımız var. Belki 10-belki 20 sene sürecek bir zamana. Ben gidişata bakarak bu zamana sahip olabileceğimizi düşünüyorum.

Olamasak da Allah kerim. Kervan göç yolunda düzülür. Bilmediğimiz bir şey değil.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz