27 Kasım'la ilgili bir öngörü

Başlatan Zamane, 24 Kasım 2011, 17:16:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zamane

27 Kasım'da ordumuz Suriye, Irak veya her ikisine birden giriş yapabilir. Eğer bu tahminim tutarsa neden böyle bir tahminde bulunduğumu açıklarım.
Linkback: 27 Kasım'la ilgili bir öngörü

taha

gorkemsem

yazını okudum ama neye dayanarak söylüyorsun?... bu arada girmez
Düşmanın karınca olsada onu fil gibi gör.

SKYWOLF

Sürenin dolmasına saatler kaldı zaten ve herhangi bir hareket yok gibi. :)

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Zamane

:D Bu iddiam siyasi bir kaynağa dayanmıyor. Tahminimin doğruluğu veya yanlışlığı  ortaya çıksın neden böyle bir tahminde bulunduğumu açıklayacağım.

Zamane

İnşallah bu gerçekleşmez. Ve bence gerçekleşmeyecek. Çark etti demeyin :D Çark etmedim. Pazartesi akşamı neden böyle bir tahminde bulunduğumu anlatacağım :D

TR(B)

Bende duymuştum Ankara'nın başkent olacağını yıllar önce bilen bir zat varmış ebcet hesabıyla Ankara'nın başkent olacagını bilmiş, meşhur bir ankara şiiri var bu zatın.... bu adamın eserleriyle ugraşan biri hatta kitapyazan  ve tv programları yapan biri 27 kasımda  türkiye ırağa girebilir diyordu bakalım görelim

Zamane

TR(B), işin bütün gizemini bozdun  :) :P Allah cezanı vermesin  :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious