Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ne güzel anlatmış Farabi'yi
Linkback: Ynt: Sohbet odası
Herşey kızılelma için

Gerçekten çok ironik ... İslam dünyasının akılcılıktan uzaklaşıp geri kalmasının en önemli nedenlerinden Gazali ; sayın Kalın'ın övdüğü Farabi'yi görüşlerinden dolayı dinden çıkmakla suçlamış , tekfir etmiştir...Büyük tıp alimi İbn-i Sina ile birlikte...

Neyse Muhafazakarların Farabi'ye hakkını vermeleri bile büyük bir adımdır düşünce dünyaları için...

Özel işleri varsa birşey diyemiyorum
Ama sn.Yasar Hocam ile sn. Marmarayı foruma tekrar katılmasını rica ediyorum.

Sanki ikiside alınmış gibi sn.Yaşar üslupden ötürü sn.marmara'da sanki sn.yaşar'ı tutuyoruz ve kendisini dışlıyoruz gibi zannetti galiba

İkisinide katkı vermeye ve geri dönmeye davet ediyorum
Herşey kızılelma için

Aslında Sayın Marmara'nın çok alınmasına gerek yok. Biz bir Yunan savunma forumunda bu tarz yorumlarda bulunsak bizi ne kadar süreyle forumda tutarlar? Forumda benim hatırladığım kimse Marmara'ya hakaret etmedi. Onun Rus sempatisine bile laf etmedi. Onun bilgi birikiminden faydalanmaya çalıştık. Ama o aşırı tarafgirlik yaptı. Yazdıklarını gönder tuşuna basmadan önce bir okusa bu kadar sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum. Neticede ben bu iki arkadaşımızın da foruma dönmesini isterim.

Ben laf ettim.

Sayın yaşara laf ettiyse gene ederim.

Ayıdan post, rusdan ve kendini rus zannedenden dost olmaz. İstediği yere gidebilir. Hatta seferberlik birliklerine katılsın. Tecrübeli ve askerliğini yapmış birinin internette ne işi var, cepheye gitsin. Devletine faydası olsun.

@Denizci16, @Merzifonlu, @serkan1976, @putty, @DelKu bunlar ile siyasi olarak en çok tartıştığım üyelerden, ancak teknik konularda bazen tartışmalarımız olsa da bir çok konuda teknik olarak hemfikiriz. Ben onları forum öyesi larak tanıyorum, onlar da aynı şekilde beni tanıyor ve bilgi alışverişi yapıyoruz.

@Yasar yüzünden 3 defa forum yönetiminden uyarı aldım, tartıştışığımız sadece teknik konular ve kisisel olarak sorunumuz yok. Ancak bazı üyeler ile sert kişisel sataşmalarımız olduğu zaman benim karşımdaki üyeleri devamlı @Yasar beğeniyyor, benden yaşça büyük olmasına rağmen tarafsızlığını koruyamıyor. @Denizci16, @Merzifonlu, @serkan1976, @putty, @DelKu siyasi konularda zıt görüşlerimiz olsa bile tarafsız olarak gerçek Ingilizce "gentleman" olduğunu kanıtlamıştır. Forumun çoğu üyelerin hoşuna giden yalan olsa bile  tatlı iletileri yazdığı için forum üyeleri tarafınan en çok beğeni toplayan birisi.

@Yasar'a size karşı son defa yazdığım ileti, teknik konularda yüzüme söyle, başkaları ile kişisel tartışmalara girdiğim zaman onların iletilerini beğenip benim arkamdan baskı uygulayamazsın. Delikanlı gibi karşıma çık teknik olarak tarışalım ve doğru cevabı bulmaya gayret edelim.

Her defasında birisi ile tarıştığım zaman o şansı kaçırmak istemeyen birisi olarak sen çoktan limitini doldurdun. Bana karşı defalarca hakaret eden, hatta çocuğuma bile küfür eden birisinin. @Yasar'a karşı kişisel tartışmamız olmadı, sadece teknik konularda bana darılmış birisi. Ancak sen her defasında devamlı kişisel hakaret eden birisinin. Seni yönetime şikayet etmedim, delikanlı ol.  Birisi ile ile tartışmaya girdiğim zaman arkadan vurmaya kalkar isen kendin zarar görürsün. Sana yönetim uyarı vermişti, limitini zorlama...

Sn.mehmet75 ve sn.Marmara lütfen kişisel tartışmalardan kaçınalım

Evet bende farkındayım sn.mehmet75 ve sn.marmara birbirinizden hazetmiyorsunuz fırsat verilse birbirinizi boğacak gibisiniz

Ama bu birbirinizi kışkırtma, iğneleme ve saldırganlık yapma fırsatı ve hakkı olduğu anlamına gelmiyor

Öncelikle şunu bilin forum kuralları sn.marmara'nın yazmasına ve herhangi bir ülkeye gönül vermesi,aidiyet hisstmesine aykırı değil...

Sn.marmara kendini Rusya federasyonunun vatandası olarak aidiyet hissediyor cep bu bağlamda görüş ve fikirlerini belirtiyor lütfen kişisel düşmanlık yapmayalım varsa karşı argüman ve tezlerimiz ona bunları sunalım

Sn.marmara üzerinden gidersek kendisi bir Türk ve buna rağmen Rusya'ya karşı ilgi duyuyorsa biz Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandası Türkler olarak nerede yanlıs yapıyoruz nerede Orta Asya ve Rusya'daki Türk vatandaşlarının neden Biz Türkiye Cumhuriyetine karşı bir aidiyet görmeme yada Tercihlerini neden Rusya federasyonu tarafından yaptıklarını sorgulayalım
Herşey kızılelma için

Sayın Denizci, adam Türkiye'de doğmuş ve yaşamış birisi değil, Rusya bağlısı topraklarda yaşamış ve uzun süre askerlik yapmış anlattıklarına göre. Kendisinin bu topraklara aidiyet hissetmemesinde bizim ve devletimizin ne kabahati olabilir? hani bu topraklarda doğmuş, yaşamış birisi olsa neyse diyeceğim de durum öyle değil. Yanlış anlamasın ama onun bu topraklara dair hissiyatı sanki turistik gibi.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat