KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 15 Aralık 2010, 20:51:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Yerli Savaş Uçağımız Nasıl Birşey Olacak?

Tamamen özgün bir tasarım olacak. Hiçbir uçağa benzemeyecek.
99 (46%)
Güney Kore ile ortak olarak KFX'i millileştireceğiz.
17 (7.9%)
SAAB ile ortak stealth bir uçak geliştireceğiz.
40 (18.6%)
F-16 tecrübemizi kullanarak gelişmiş bir F-16 yapacağız.
25 (11.6%)
Projeyi rafa kaldırıp ABD'den uçak alacağız.
18 (8.4%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıya yazıyorum.
16 (7.4%)

Toplam Oy Verenler: 215

Yemeyip içmeyip motoru yapmak lazım ama gerçekten çok zor bu takvime yetişmek. Ben bu motorun çok zor bir iş olduğunun farkındayım ama akıl yürütünce çok şaşırtıcı bir hızda ortaya çıkacağına çok inanıyorum. Hani helikopteri yerli motor ile havalandırdık indirdik ya o seviyede yani sertifiye edilmemiş seviyede motoru üretmemiz çok hızlı olur. Tamamen askeri bir ürün olacağı için sertifiye sorunu da olmayacaktır. Takvimin bile önüne geçebilir bu motorda ilerleme hızı bence. Dünyanın en zor işlerinden birisi bu makineyi yapmak ama bence biz çok yol aldık motor işinde ve çok müthiş başaracağız. Gümbür gümbür geliyoruz inşallah
Linkback: Ynt: KAAN 5. Nesil Savaş Uçağı Projesi
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Kaan uçağımızın  tanıtım ve agresif pazarlama stratejimiz , bize Amerika ya bağlı olduğumuz F110 motorlarının  temininin önünde engel olacak gibi gözüküyor. Öncelikle kendi ihtiyacımız olan uçakların motorları gelene kadar biraz saman altından su yürüterek  pazarlama yapmamız ve bütün gücümüzle de kendi motorumuzu üretmemiz gerekiyor.  TEİ nin teknik kapasitesine güvenmekle birlikte %49 u GE ait olan bu firmanın dış baskıyla süreci uzatma veye istenen kriterlerde motor üretememe ihtimali de bulunmakta..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat