live draw macau

slot777

slot777

slot777

slot777

slot deposit 5000

slot777

linkgacor

slot88

slot deposit 5000

slot88

slot resmi

slot rtp

slot88

slot777

slot777

slot depo 5k

iblbet

iblbet

slot777

slot777

slot777

slot1000

slot

KFX Güney Kore Savaş Uçağı Programı

Başlatan AVCI, 15 Temmuz 2010, 12:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kore'nin suratının ortasına tavanın arkasıyla tüm gücümle vurmak istiyorum
Linkback: Ynt: KFX Güney Kore Savaş Uçağı Programı
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

BU ucak Kore yapimi degil

abd yapimi ucak Lockheed Martin yapiyor

Sn.Tumiçin yapmayın lütfen

Sadece motor,radar ve bazı aviyonikler (ırst) gibi şeyler yabancı

Tamam ambargo yok,hazır bileşenler ama üretim yeri g.Kore...
Herşey kızılelma için

İlk seri üretim çift koltuklu pilot eğitimi için KF-21 teslim edilmiş.
https://en.yna.co.kr/view/AEN20260922002200315

5. nesil uçak değil aslında. Süper seyir yeteneği yok, dahili istasyonları yok görünmezlik olayı da malzemeden ziyade geometriye dayanıyor. Motorları F18 motoru boyu pusu şeklide F18 gibi. Yani F18 in görünmez modeli gibi ama o bile çakması biraz. Aviyonikler iyidir illaki ama aviyonik ile nesil atlanmaz yapısal bir devrim gerekir. Bu uçak Kore nin ilk uçağı olarak çok emniyetli alanda kalarak tasarlanmış ortaya da F18 in görünmez çizgide hali vasatlığında bir uçak çıkmış. Yeter Allah bereket versin ama 5. nesil hiç değil abartmasınlar. KAAN ile yarıştırıyolar biri 21 metre boyunda süper seyir yapacak dahili istasyonu olan TF35000 gibi motoru olan uçak öbüründe dahili istasyonu yok F414 motorlu 16 metre boyunda bir uçak. Aynı dönemde tasarlanmaktan başka hiç bir benzerliği yok iki uçağın
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Yapay Zekaya göre, Hanwha Systems tarafından geliştirilen APY-016K AESA radarı, 1 metrekarelik radar kesit alanına (RCS) sahip hedefleri 150 ila 200 kilometre mesafeden tespit ve takip edebilmektedir.

Buna karşın GaN modül adedi 1088 . Yani modül adedi olarak bizim Özgür'de kullanılan Murad-100A ile hemen hemen aynı . Bu durumda, bu menzili ancak,  daha fazla enerji sağlanması ve çıkış gücü, daha iyi soğutma ile daha üstün bir yazılım ile sağlayabilecektir. Korelilerin radarını yakınen takipte fayda olabilir.

Dünyada dışarıdan yardım olmadan, herhangi yaptırım olmasına rağmen 5.nesil jet uçağı yapabilecek 3 ülke var ABD, Çin ve Rusya. Diğer ülkelerin o kapasitesi yok, gerçek milli ve yerli üretim jet uçağı üretebilenler bunlar. Diğer ülkeler motor, fırlatma koltuğu gibi bir sürü bileşenleri dışarıdan almadan jet uçağı yapabilecek kapasitesi yok. F-35 İngiliz yapımı Martin-Baker fırlatma koltuğu kullanıyor diyenler olabilir, ABD isterse kendi yapımı Collins Aerospace yapımı muadilini anında takabilir.

KF-21 G.Kore'nin KAAN gibi dışa bağımlı milli jet uçağıdır. İddia ettiklerine göre Block 3'ten itibaren dahili silah deposu olacak imiş. KAAN, F-35 gibi supercruise özelliği yoktur. G.Kore sanayisinin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz, halihazırda fabrikada 12 adet üretilidiği hakkında teyit edilmiş görüntüsü var. Herhangi 4.nesil jet uçağından RCS değeri düşüktür. Halihazırda 39 adet F-35 5.nesil jet uçağı var, yine 20 adet alacaklar. Bölgede Çin ve Japonya'dan sonra 5.nesil uçağına sahip ülkedir, ileride iddia ettikleri gibi KF-21 Block 3 hazır olursa ve üretime geçtiği zaman Japonya'nın tahtını elegeçibilirler.

KF-21 üretim hattı, 12 adeti üretilmekte.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz