NATO

Başlatan WOLF, 11 Nisan 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#430
2 adet MiG-31 Polonya'nın Baltik denizindeki petrol platformu üzerinden 150m yükseklikte alçak uçuşu yapmış. Büyük ihtimal Estonya'nın hava sahasını ihlal eden jetler gitmiş ve yine çılgınlık yapmış. Petrol platformu Polonya'nın karasularında değil.


Linkback: Ynt: NATO

Alıntı YapASELSAN'ın hava gözetleme sistemleri Polonya ve Romanya semalarında görev alacak.



📍 NATO, Rusya'dan gelen insansız hava aracı tehdidine karşı erken uyarı ve hızlı müdahale kapasitesini artırmak amacıyla Türkiye'nin geliştirdiği MEROPS hava gözetleme sistemini Polonya ve Romanya'ya konuşlandırıyor.

Aselsan tarafından geliştirilen MEROPS (Multispectral Extended Range Optical Sight) hava gözetleme sistemi, önümüzdeki günlerde Polonya ve Romanya'da kullanılmaya başlanacak.

2022 yılında ilk kez tanıtılan MEROPS; helikopterlere ve insansız hava araçlarına entegre edilebiliyor, ayrıca bulut ve toz tabakaları arasından düşman unsurlarını tespit edebilme kabiliyetine sahip. Almanya merkezli DPA haber ajansı ise sistemin kullanımına yönelik eğitimlerin, Ukrayna'nın desteğiyle gelecek hafta başlayacağını bildirdi.

https://x.com/SavunmaTR/status/1970084555857039569

Alıntı YapTürkiye'den NATO'ya dayanışma mesajı: Litvanya'ya radar uçağı konuşlandır.



Rusya'nın Baltık bölgesindeki hava sahası ihlalleri sonucunda Türkiye'nin de Litvanya'da bir AWACS uçağı konuşlandırdığı öğrenildi.


Alıntı YapTrump, taahhüt yerine para istiyor.



Trump, Güney Kore ve Japonya'nın milyarlarca doları 'peşin' yatırım olarak ödemesini talep ediyor.

Daha önce; Japonya, 550 milyar dolar , Güney Kore ise 350 milyar dolar yatırım taahhüt etmişti.

Güney Kore ise peşin ödeme talebinin mali kriz riski yaratabileceği uyarısında bulundu.

https://x.com/WallStDiaries/status/1971490612059783464

Adam tüm müttefiklerini resmen haraca bağladı...

#435
Cumhuriyetçiler hep böyleydi...

Tröstlerin silah lobilerinin desteğini alan, savaş-tehdit sever nobran tipler.

Biz boşuna mı dedik bu Trump sakın gelmesin Yunan aşığı olmasına rağmen Biden  daha iyidir diye...

Yunanla başedersin de bu İsrail 8 kollu ahtapot gibi bak bize dandik F-16'ları bile aldırtmıyor...Gazze'de müslüman kalmadı Trump hâlâ destek veriyor.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat