HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

Başlatan AVCI, 09 Haziran 2010, 14:35:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adamlar ballı ve karlı modifikasyon işleri alıyorlar. CIA bağlantısı iddiasını da yabana atmamak lazım. Sadece bir tedarikçi mi, yoksa ...

Diğer taraftan ABD 1990lardan önce onları bulan uçak üreticisi şirketleri birleştirdi, iki ana üreticiye indirdi. Pastayı onlara göre paylaştırdı. Şimdi üçüncü bir ana üretici ortaya çıkartır mı, soğuk savaş havasına dönüşe bağlı....

Uçak zannedersem deniz kuvvetleri ihalesine girecek.
Linkback: Ynt: HÜRJET Jet Eğitim Uçağı Projesi

ABD T7'lerdeki problem ne ki hâlâ çözemedi? :)

*Fırlatma sistemleri ve uçuş kontrol yazılımındaki sorunlar

*Bazı parçalardaki kalite sorunları

*Hava Kuvvetleri'nden bir yetkili, Defense News'e yaptığı açıklamada, "acil sorunlardan" birinin, ordunun T-7'lerin menzilini artırma isteği olduğunu söyledi.

Bu T7'den 350 tane alacakmış ABD Hava Kuvvetleri...

Donanma versiyonu da bu uçaktan devşirilir büyük ihtimalle.
F-35'e uygun kokpit ve aviyonik tasarımı var.
F-35 alan Avrupalılar da bu T7'ye yönelir.
Diğerlerini T-50 ve İtalyanlar toplar.
Hürjet devreye girmesin diye de ABD'liler F-404 ambargosu ile işe noktayı koyar...
Belki sadece trainer versiyonunda kalacağız garantisini ABD'ye güvence olarak verirsek kendi kullanacağımız kadar F-404'e izin verebilir motordan para kazanmak için...

Benim takıldığım şöyle bir şey var. Bu uçak sonuçta bir eğitim uçağı. Niye böyle limitli bir uçağa çift stabilize takarlar ki? Sonuçta gereksiz bir masraf.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz