Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 28 Ekim 2009, 18:28:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 29 Ekim 2024, 08:21:43
Tüm yurttaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. @marmara'nın bu bayramla ilgisi olmadığına göre!  ;)

Neden ilgim olmasın, en aklımda kalanı Cumhuriyetin 75. yıl dönümü idi. Konser yapılıştı sonra Uludağda kutlamıştık, aradan tam 26 sene geçmiş.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

Türk Yıldızlarının 9 Eylül İzmir gösterisinin iptal edilmesine karşı veryansınlarımız duyulmuş olmalı ki, 29 Ekim'de SoloTürk ve Türk Yıldızları İzmir'deydi, teşekkürler.

Ülkemizin resmi olarak kuruluşunun son adımı olan Cumhuriyetin ilanının üzerinden 102 yıl geçti. 102 yaşındayız. Bu en büyük bayramımızdır. Kutlu olsun.

Cumhuriyetle yönetilen ülkelerde millet, devleti yönetecek kişileri kendisi seçer. Cumhuriyetçilik devlet yönetiminde ve düzeninde millet iradesinin egemen olmasıdır. Boş vaatlerle milletin bir bölümünü kandırarak yeterli oyu sağlayıp yönetime  geçmek ve milletin çıkarları yerine kendi çıkarlarını gözeten yönetimlerin cumhuriyetle alakaları yoktur. Bu, milletin iradesinin yönetimi olmaktan çıkar. Cumhuriyetin millet için sağladığı avantajları kendi çıkarları için kullanan kötü niyetli insanların yönettikleri ülkeler her zaman kaos içerisinde olmuşlar ve sonuçta hüsrana uğramışlardır. Hitler döneminin Almanya'sı buna örnek gösterilebilir!

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Türkiye gümbür gümbür Mustafa Kemal in ideallerine doğru ilerliyor. Ülkelerin değişimi insanların fikri değiştirilerek ikna edilerek olmaz. Değişim yaşlılar ölüp yerine 18 yaşına girenler arasındaki düşünce farklılığı ile olur. Cumhuriyetin değerlerine inanan insanların artması açısından en dramatik değişim bu son dönemde aslında olmuştur. Şehirleşme ve eğitim artışı ile ölenlerin yerine gelen gençler arasındaki zihniyet farkı bu dönemde en yüksek zıtlıkta Cumhuriyet değerleri lehinde olmaktadır.

Bütün kadroları bütün paraları bütün sermayeyi bütün makamları onlara verseniz bütün eğitim kurumları bütün basın yayın onlara çalışsa çocukları yetmedi ana okulunda eğitmeye başlasalar oda yetmedi tüm sivil örgütlenmeler ile çok daha ciddi çalışsalar buna karşılık Cumhuriyet değerlerini savunanlar yan gelip yatsa keyfine baksa yine de kazanan biz oluruz.

Son dönemde oylardaki değişimi ekonomiye bağlayanlar var. Bu tamamen doğru değil aslında. Sosyolojide alttan alta değişiyor. Bu güne kadar köylü toplum idik 90 larda bile nüfusun yarısı köyde idi ortalama eğitim orta okul seviyesi kadardı şimdi nüfusun % 90 ı şehirli oldu 12 yıl olan toplam zorunlu eğitim de ortalama eğitim seviyesi 12 yılı geçti. Bu yüzden yandım anam zorunlu liseyi kaldırmak istiyorlar ama geçmiş ola artık bırakın liseyi zorunlu olmadığı halde gençlerin % 60 ı üniversiteye gidiyor.

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Tüm forumdaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ne mutlu Türküm diyene!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102.  Yılı kutlu olsun nice 100 yılların olmasını diliyorum.
   Ülkemizde kurumları ele geçirip kaos çıkartmak,ekonomik krizler hatta ülkeyi gereği yok iken savaşlara sokup yetişmiş beyin gücümüzü ve nitelikli insan kaynaklarımızı yok etmek isteyen ülkeyi Suriye ve ırak gibi fiilen bölüp devletsizleştirip uzun vadede büyük İsrail'in kuruluşuna hizmet etmek için iç savaş bile çıkartabilecek FETOvari yapılanmalara dikkat edilip önlem alınırsa devletimizin ecdadımızın kurduğu Osmanlı'dan bile daha uzun yaşayacağına inanıyorum.

Aslında sırf soloTürk için typhoon Tranche1'den 1-2 adet alınır aklıma gelmişken Bayramlarımız daha heybetli gösterilere şahit olur

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat