Sohbet...

Başlatan SÜVARİ, 10 Nisan 2009, 14:57:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bor madenleri senelerden beri çıkarılıyor. Gerçi elde edilen gelir günümüzde halen düşük sayılır ama işletmesinde ve kaliteli ürüne rafine edilmesi üzeri ciddi çalışmalar devam ediyor. Yani Lozanı mozanı beklememize gerek kalmıyor.

Not: Canın çok çektiyse sana bir kavanoz salça yollayabilirim.
Linkback: Ynt: Sohbet...

Ne laftan anlamaz insanlarsınız.
Hiç anlayamadınız; sizin partileriniz, siyasi çekişmeleriniz, kavgalarınız, şuyunuz, buyunuz vs forumu takip edenlerin hiç ilgisini çekmiyor. Hatta son derece itici geliyor. Forumun içeriğinden farklı bir konu başlığımız vardı. Üyeler birbileriyle kaynaşabilsinler diye... Onu bile poli-tika denilen fitneye bulaştırıp üyeleri ayrıştırmayı başardınız ya!

Kilitledim maalesef!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Uygun konu bulamadım buradan yazayım dedim. Venezuellaya askeri müdahale masadayken ellerindeki 2 adet type-209'un durumu ilgimi çekiyor. Maduro yanlısı kalırlarsa amerikan donanmasına karşı ne yapabilecekler denize açılabilecekler mi ? Platformların type-209 olmasından dolayı özellikle dikkatimizi çekmesi ve bizimde bir kaç çıkarım yapabileceğimiz bir durum bence.

Bu arada donanmalarında yaklaşık 9 tane modern anti-gemi füzesi taşıyabilecek donanım, boyut, tonaja sahip gemiler var ama uyanık ispanyollar 9'unada takmamış. Eğer maduro şu baskı dalgasını kırabilirse bu 9 gemiye atmaca, genesis-1, orka-a olmasada dsh roketi ve hızır savunma sistemleriyle bir modernize çekebiliriz. Ellerindeki 3 lupo fırkateyniylede birleşince 12 gemi karadaki s-300vm şemsiyesi altında iyi iş çıkartabilirler. En azından bir karşı koyuştur.
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Brezilya ve Kolombiya Orduları sınırlara ciddi miktarda yığınak yapıyor ABD kargo uçakları da şu sıralar bölgede çok aktif ırak gibi bir koalisyon ile saldırmayı düşünüyor olabilirler
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Ne büyük bir durgunluk var böyle!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Gerçekten öyle en son kendimi veda edip ban yemek pahasına insanların dayanamayıp karşılık verecekleri bir şeyler yazıcam

Alıntı yapılan: Raptor44 - 07 Şubat 2019, 17:10:49
Gerçekten öyle en son kendimi veda edip ban yemek pahasına insanların dayanamayıp karşılık verecekleri bir şeyler yazıcam

:D :D
Sebep?
Durgunluk sadece forumda değil ki! Genel bir durgunluk var.  :)

Kimin dedikodusunu yapsak?

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Şubat 2019, 17:22:02
Alıntı yapılan: Raptor44 - 07 Şubat 2019, 17:10:49

:D :D
Sebep?
Durgunluk sadece forumda değil ki! Genel bir durgunluk var.  :)
Aksiyon olsun ;D
Genel durgunluğun sebebini bende bilmiyorum

Ekonomi kötüye gidince hayat duruyor malesef!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat