T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pakistan sosyal medyasında yer alan haberlere göre, Pakistan Ordusunun özel operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Çin yapımı Z-10ME taarruz helikopterleri ülkenin konuşlandırmaya başladığı belirtiliyor.

Böylece Pakistan T-129 işi de son bulmuş oldu...Sağolasın Amerika
Linkback: Ynt: T-129 ATAK PROJESİ Mesajı Paylaş

ABD ilginç bir şekilde kan kaybediyor değil mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Amerikan devletinin
Alıntı yapılan: SKYWOLF - Bugün, 01:26:13ABD ilginç bir şekilde kan kaybediyor değil mi?

Normal değil mi, amerikan devletinin yönetim kademesinde son 10-15 yıldır kalitesiz tipler başköşelerde, parayı kontrol eden grupların oyuncağı olmuş kendi çıkarlarını ülkenin çıkarlarının önünde tutup amerikayı adım adım kültürel ekonomik ve sosyolojik olarak geriye düşürüyor.
Bunlardan insan medeniyeti namına birşey beklemek çok yanlış,eğer bir şekilde dizginlemedikleri baskılanmadıkları takdirde önce dünyaya son tahlilde amerikaya büyük zarar verecekler , ama bunun bile farkında değiller.

Daha önce dediğim gibi bu dönemin şansızlığı bu kadar berbat tiplerin dünya çapında yönetim kadrolarında yoğun olmaları, eskiden bir iki tane olunca kolere edilebiliniyordu , sayıları fazla olunca dünya cehenneme dönüyor Mesajı Paylaş

Amerika kan kaybetmiyor omuz omuza güç birliği yaptığı Avrupalı Kanadalı Avustralyalı diğer beyaz adamlar çok miskinler adamların gayreti beyaz ırkı yükseklerde tutmaya yetmiyor. Zavallı Almanya Fransa İtalya İngiltere bunlar çok demode kaldılar bide seks yapmayı üremeyi bıraktılar olacağı budur Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Yaaa Arkadaşlar kusura bakmayında hertürlü silahını ve ürününü baskı şantaj ve tehdit ile dünyaya satan Amerika nasıl kan kaybediyor orasını anlamış değilim

Ya ben Parelel evrende yaşıyorum yada siz

He batı ittifakı çatlıyor derseniz o ayrı bir şey

Ama gördük ki hepsi trump'ın ağzına bakıyor bizde dahil Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz