Hindistan'da 242 Kişiyi Taşıyan Bir Yolcu Uçağı Düştü

Başlatan SKYWOLF, 12 Haziran 2025, 18:51:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hindistan'da 242 Kişiyi Taşıyan Bir Yolcu Uçağı Düştü

Hindistan'daki uçak faciasında son durum: 2 kişi sağ bulundu... 204 cansız bedene ulaşıldı

Hindistan'da 242 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağının düştüğü bildirildi. Hindistanlı yetkililer, uçağın yerleşim bölgesine düştüğünü kaydetti. Hindistan polisi, 2 kişinin sağ kurtulduğunu ve 204 kişinin cansız bedenine ulaştıklarını açıkladı.

https://x.com/i/status/1933165937399648447

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-hindistanda-ucak-dustu-100den-fazla-yolcu-tasiyordu-42836200#post-1 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 467 
  • Sivil Havacılık ve Uzay
  • 14 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kesin bir bakım hatası nedeniyle düşmüştür... Muhtemelen uçağa bakım yapıp bir parçasını ya yanlış taktılar ya da takmayı tamamen unuttular...

500 programını izlediğim "Uçak kazası raporu" belgesellerinden çıkardığım sonuç bu... Mesajı Paylaş

Eğer gene yapısal bir hata olduğu ortaya çıkarsa artık bu sefer Boeing  batar herhalde

Daha kötüsü THYnın filosunda 787den 22 adet var Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 12 Haziran 2025, 21:02:43Eğer gene yapısal bir hata olduğu ortaya çıkarsa artık bu sefer Boeing  batar herhalde

Daha kötüsü THYnın filosunda 787den 22 adet var

Ben oyumu Hindistan uçak bakım ekibinden yana kullanıyorum bu uçak sabıkalı bir model değil... Mesajı Paylaş

https://x.com/thatswhyraj/status/1933180884599153003?s=61

Kuşbeyinli ruh hastaları...
Yakın sayılabilecek bir gelecekte dünya nüfusunun yarısını bu az gelişmiş organizmalar oluşturacak, iklim , su, gıda , enerji vs krizinden çok daha büyük tehlike bu zannedersem Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 12 Haziran 2025, 21:31:55https://x.com/thatswhyraj/status/1933180884599153003?s=61

Kuşbeyinli ruh hastaları...
Yakın sayılabilecek bir gelecekte dünya nüfusunun yarısını bu az gelişmiş organizmalar oluşturacak, iklim , su, gıda , enerji vs krizinden çok daha büyük tehlike bu zannedersem

Bunlara hiçbir pandemik hastalığı işlemiyor. B...n içinde yatak kalka bağışıklık kazandılar pislikler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Haziran 2025, 21:11:17Ben oyumu Hindistan uçak bakım ekibinden yana kullanıyorum bu uçak sabıkalı bir model değil...

+1. Ben de. Çelebi'nin kontratını iptal etmişler; "Rafale" isimli mabad acısından dolayı! Bakım makım hak getire yani şu anda. Mesajı Paylaş

Bin yıl sonra insanlar Hintlileri hayvan kesip yemediği için dünyadaki tek medeni millet olarak etiketleyecekler

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Tavuk canlıdan sayılmıyor tabii,
bu arada hindistanın kuzey tarafında çatır çatır sığır kesilir ve yenir , büyük baş hayvanlardan inek kutsal sayılır ama gayet de yenir ,keçi de yenir domuz da. Hindistanda inek yenmediği uydurma bir efsanedir, ineğin kutsallığı bizdeki ekmeğin kutsal olmasına benzer , yerde düşmüş ekmek görünce kaldırır kenara koyarsın ya onun gibi birşeydir.
Yanı başında Çin gibi insanlık  medeniyet tarihi kilometre taşlarından olan bir millet varken bu heriflerin insan medeniyeti olarak az gelişmiş kalmaları anlaşılır gibi birşey değil Mesajı Paylaş

Ben hindistan'a gittim. Inek kesen muslumanlarin linc edildigi bir toplumdan bahsediyoruz. Ben cogunlugu musluman olan Hyderabad sehri disinda hic bir yerde  inek eti yenildigini gormedim. Eger yurtdisindan gelenlerin kaldigi ABD menseli otellerde kalmiyorsaniz tabiki. O 5 yildizli otellerde ise bir sekilde oluyor ama mcdonalds'da bile alabileceginiz en etli burger tavuk burger
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz