AYDIN DURMUŞ TASARIMLARIM

Başlatan aydındurmus, 30 Aralık 2024, 18:00:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aydın Beyi yılın adamı seçmediğinize pişman olursunuz. Böyle çok hikaye var bilim ve sanat tarihinde :)) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 01 Ocak 2025, 12:35:31Bu işler için https://imgur.com gibi siteler var oraya resmini sürükle bırak ile yükle site sana resim linki veriyor o resmi buraya link ile yüklüyorsun

Aşk olsun aydın bey % 101 verim bile şu anda bilinen fizik kurallarına göre teorikte imkansız sayılırken siz % 2000 verimli motor iddianız var projeleriniz öyle projelerki başardığında fizik tekrar yazılacak, arabalar banttan, gemiler tersaneden tüm ömürlerince yakıt almadan çıkacaklar, evler fabrikalar inşa edilirken tüm enerjisi yüklü şekilde inşa edilecekler yüz yıl dışardan enerji almayacak. Bir tane minnetimizi ifade etmeye yetmez deyip size 21 yy daki bütün nobel fizik ödüllerini vermek isteyecekler, adına üniversiteler hatta az bile belki şehirler kurulacak ama bir resim yüklemeyi yapamıyorsun bir haftadır.   
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D Mesajı Paylaş

https://imgur.com/a/jQX9QMq

Motor havayı önden değil yandan almakta almasının sebebi yakın hava savunma sistemleri tarafından motorun vurularak berteraf edilmesini önlemek içindir....
Motorla ilgili her türlü sorularınızı cevaplayabilirim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 01 Ocak 2025, 14:58:11Aydın Beyi yılın adamı seçmediğinize pişman olursunuz. Böyle çok hikaye var bilim ve sanat tarihinde :))

Estağfrullah ben hiç bir şey bilmiyorum...Bilgi ALAHTAN'dır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 01 Ocak 2025, 12:35:31Bu işler için https://imgur.com gibi siteler var oraya resmini sürükle bırak ile yükle site sana resim linki veriyor o resmi buraya link ile yüklüyorsun

Aşk olsun aydın bey % 101 verim bile şu anda bilinen fizik kurallarına göre teorikte imkansız sayılırken siz % 2000 verimli motor iddianız var projeleriniz öyle projelerki başardığında fizik tekrar yazılacak, arabalar banttan, gemiler tersaneden tüm ömürlerince yakıt almadan çıkacaklar, evler fabrikalar inşa edilirken tüm enerjisi yüklü şekilde inşa edilecekler yüz yıl dışardan enerji almayacak. Bir tane minnetimizi ifade etmeye yetmez deyip size 21 yy daki bütün nobel fizik ödüllerini vermek isteyecekler, adına üniversiteler hatta az bile belki şehirler kurulacak ama bir resim yüklemeyi yapamıyorsun bir haftadır.   

Hal motoruna göre verimi %2000 motorun ebatı en fazla 15*25cm ebatlarında fakat toplam uzunluk sadece nozul kısmını eklersek yaklaşık 15*30cm boyutunda fakat taşıma kanalını dikkate alırsak o zaman yaklaşık toplam uzunluk 1m cıvarında... Mesajı Paylaş

https://www.donanimhaber.com/devrim-niteligindeki-jet-motoru-ilk-ateslemesini-gerceklestirdi--184256

Yıllar önce (32 yıl) geliştirmiş olduğum motor projemi adamlar daha yeni yapıyorlar SSB başkanlığının MMU masası ile 3 gündür telefonla arayarak ulaşmaya çalışıyorum adamlara ulaşamıyorum.

Prototip istiyorlarsa alın size prototip tabi geliştirdiğim motor bundan çok daha gelişmiş hata bu motoru ebat olarakta 90 cm'e ve altı kadar dahada ebatlarını düşürebileceğim halde ulaşamıyorum (gövde dış çapı 90cm iç çapı 50-60cm cıvarında) Mesajı Paylaş

Aydın Bey plastikten de olsa 3 boyutlu bir motor modeliniz var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SH - 16 Ocak 2025, 13:19:38Aydın Bey plastikten de olsa 3 boyutlu bir motor modeliniz var mı?

Yukardaki yazımda link verdim projeme %65 oranında benzerlik içermekte ENERJİ ÜRETİM KISMI HARİÇ
Ben o bölümü farklı şekilde sınırsız çözdüm o çok ayrı çok büyük bir proje olup hayatın her alanında kullanılabileceği gibi barajlara termik santrallere hiç ihtiyaç kalmayacak o zaman.... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz