2024 YILIN ÜYESİ

Başlatan SKYWOLF, 20 Aralık 2024, 14:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: M.B.T - 21 Aralık 2024, 22:06:18Ben skywolf arkadaşın hiç yılın üyesi olmadigini bilmiyordum. Aslinda hak ediyor.
1. Sırada SKYWOLF arkadaş. Sonrasinda diğer yazdığım arkadaşlara oy atıyorum.

Teşekkürler arkadaşlar.

Daha önceki oylamalarda da belirtmiştim. Ben aday değilim. Çünkü zaten forumda yönetimdeyim ve yaptıklarım benim zaten görevim.

Görevi olmadığı halde forumun doğasına uygun şekilde bilgi paylaşan, foruma renk katan, ilgi uyandıran arkadaşların yılın üyesi adayı gösterilmesi daha uygun.

Bunun dışında daha önce bu sıfata layık görülmüş arkadaşların tekrar aday olabilmeleri de mümkün. Bu seçim sadece içerisinde bulunduğumuz bir yıllık zaman dilimi boyunca forumdaki yaptıkları nedeniyle uygun gördüğünüz arkadaşları kapsıyor. 2024 yılı içerisinde gözünüze çarpan adaları belirtebilirsiniz.

Ayrıca birden fazla aday da belirtebilirsiniz. Burada açık bir şekilde oylayıp seçeceğiz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

2024 Yilin Uyesi adayim Sn Dogan Turan. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Quadrom - 22 Aralık 2024, 12:28:39Merhabalar,

Sn. SKYWOLF un siteyi devam ettirmesi ve yeni haline getirmesi nedeniyle yılın üyesi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum

ancak

Sn. Marmara da vermiş olduğu teknik bilgiler nedeniyle Yılın Üyesi olmayı hakediyor.

Ben bu fikri destekliyorum
    Oyum Sn SKYWOLF'a
  Eğer Sn SKYWOLF'a oy vermemiz kabul edilmiyorsa;
    Sn Marmara yılın üyeliğini hakeden kişilerden biridir. Mesajı Paylaş

Ben sayın DoğanTuran, Denizci16 ve marmara hocalarımı aday gösteriyorum. Aslında daha pek çok üyemiz forumumuza değerli katkılarda bulunuyorlar fakat 3 kişi bile fazla olmasına rağmen seçimim bu yönde. Mesajı Paylaş

Adaylarımı açıklayacaktım ama unutmuşum şimdi hatırladım;

Sn. Denizci16 ve Sn. Marmara 2024 yılın üyesi adaylarım. Mesajı Paylaş

Yılın üyesi kim seçildi? 1 hafta olduk yeni yıla gireli ama 2024 Yılın Üyesi hala belirlenmedi. Sayın SKYWOLF bu konuda bir bilgilendirme yapacak mısınız? Mesajı Paylaş

marmara     : 10

DoğanTuran: 7

Denizci16    : 3

Mehmet75  : 1

Yaşar           : 1

Merzifonlu  : 1

putty           : 1

Evet 2024 yılın üyesi sayın marmara olmuştur kendisini tebrik eder foruma katkılarının devamını dilerim. Mesajı Paylaş

Sn marmarayı tebrik ediyorum.
Kendisini balkon konuşmasına bekleriz ;D Mesajı Paylaş

Sn Marmara ya tebrikler .  Sitemize paylasimlariniz ile katkida bulunmaya devamlar. Mesajı Paylaş

Hiç aklımda bile olmayan olay yaşandı diyebilirim.
Bana oy veren ve yılın üyesine layık görenlere teşekkür ederim!
Forumun daha yüksek tepelere çıkacağına inanıyorum. Türkiye'nin ve Türkçe yıyınlanan savunma sanayi konusunda 1 numaralı forumu olduğu ortada, yönetim şekli de demokratik ve dürüst.
Benden daha donanımlı profesyonel arkadaşlar var ama dil konusunda sıkıntıları var. Forumun sonsuza kadar bizimle kalma dileğiyle yine hepinize teşekkür ederim!
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz