2024 YILIN ÜYESİ

Başlatan SKYWOLF, 20 Aralık 2024, 14:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daha önce yılın üyesi olan üyelerimizi tekrardan aday gösterebiliyor muyuz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 22 Aralık 2024, 00:29:04Daha önce yılın üyesi olan üyelerimizi tekrardan aday gösterebiliyor muyuz?

Evet. Örneğin @BATTLESTAR Hem 2018 yılında ve hem de 2019 yılında, yılın üyesi seçilmiş.

Ama çok geçerli bir neden olmadıkça bunu önermem şahsen. Hep aynı çekirdek kadro seçilirse, diğer üyeleri katılımcı olmaya zor ikna edersiniz. Öyle bir forum da zamanla ölür. Mesajı Paylaş

o zaman bende aday olabilirim yani
beni de biri aday gösterebilir o zaman Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Ben oyumu sn.marmaradan yana kullanmayı düşünüyorum Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 22 Aralık 2024, 00:41:45
Alıntı yapılan: Archangel99 - 22 Aralık 2024, 00:29:04Daha önce yılın üyesi olan üyelerimizi tekrardan aday gösterebiliyor muyuz?

Evet. Örneğin @BATTLESTAR Hem 2018 yılında ve hem de 2019 yılında, yılın üyesi seçilmiş.

Ama çok geçerli bir neden olmadıkça bunu önermem şahsen. Hep aynı çekirdek kadro seçilirse, diğer üyeleri katılımcı olmaya zor ikna edersiniz. Öyle bir forum da zamanla ölür.

Katılıyorum. Her üyemiz birbirinden kıymetli ama her yıl yeni bir yılın üyesi seçmek motivasyon açısından da bence daha mantıklı olan.

Oyumu biraz daha düşünüp öyle açıklayacağım. Önümüzdeki hafta sonu oy vereceğim kişiyi açıklayacağım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 22 Aralık 2024, 00:55:42o zaman bende aday olabilirim yani
beni de biri aday gösterebilir o zaman

2 kişiye oy verme hakkımız olsaydı 2.adayım sen olurdun putty  ;D Mesajı Paylaş

Sitenin bu yeni hale gelmesinde en çok faydası dokunan kişiyi seçmeliyiz bence
SKYWOLF gibi görünüyor ama belki gizli bir finansal yada teknik kahramanı vardır onu biliyorsak onu seçelim inşallah
SKYWOLF da artık partiler üstü bir şahsiyet onu seçmenin bir anlamı yok Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bende oyumu sayın marmaradan yana kullanmak istiyorum. Paylaşımlarının çoğunun yorumdan ziyade bilgiye dayalı olduğunu düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Merhabalar,

Sn. SKYWOLF un siteyi devam ettirmesi ve yeni haline getirmesi nedeniyle yılın üyesi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum

ancak

Sn. Marmara da vermiş olduğu teknik bilgiler nedeniyle Yılın Üyesi olmayı hakediyor.

Şahsi olarak ise,  Sn. Yaşar,  Sn. Merzifonlu'ya  siteye yapmış oldukları ombudsmanlık, hakemlik ve teknik değerlendirmeler ve yanlışları düzeltmelerinden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca Sn. Doğan Turan 'ı da tekrar burada görmek güzel olacaktır.

Teşekkürlerimle Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Quadrom - 22 Aralık 2024, 12:28:39Merhabalar,

Sn. SKYWOLF un siteyi devam ettirmesi ve yeni haline getirmesi nedeniyle yılın üyesi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum

ancak

Sn. Marmara da vermiş olduğu teknik bilgiler nedeniyle Yılın Üyesi olmayı hakediyor.

Şahsi olarak ise,  Sn. Yaşar,  Sn. Merzifonlu'ya  siteye yapmış oldukları ombudsmanlık, hakemlik ve teknik değerlendirmeler ve yanlışları düzeltmelerinden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca Sn. Doğan Turan 'ı da tekrar burada görmek güzel olacaktır.

Teşekkürlerimle

Sayın Marmara'yı yılın üyesi yaparsak belki Ruslardan kendisini koparıp kendimize çevirebiliriz 8) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz