Çöken Almanya Haberleri

Başlatan putty, 15 Nisan 2024, 22:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Almanya batıyor diyenler burdaki a haber

Almanyada durumlar günlük güneşlik şeklinde yansıtanlar TRT haber😉 Mesajı Paylaş

Almanların yakında hali

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sen onu beklerken bir de bakmışsın ki olan bu olmuş,

Derine gömüldüğü zannedilenler geçmişin canavarları aniden çıkagelmişler, bir ülkenin bir diktatörlüğe dönüşmesi için gereken süre nedir ?

Trump fazla zorluyor sanki, belki artık patates yemek istemiyorlardır !? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 14 Şubat 2025, 18:46:38bir ülkenin bir diktatörlüğe dönüşmesi için gereken süre nedir ?

Cevap veriyorum örtmenim: 53 Gün, 8 Saat, 40 Dakika! Adolf'un performansı buydu.

Donald da çok umut vaat ediyor doğrusu. Koltuğa oturduğunun saati dolmadan ABD Anayasasını çiğnedi. Yargıçları da tehdit ederek istifa ettiriyor teker teker. Adolf'un paramiliter Sturmabteilung (SA) birlikleri vardı. Donald'ın da paramiliterleri var.

Sırada suistimal edeceği bir yangını beklemek var ki bu sayede Demokratları (Onların deyişiyle Demon-Rat) kökten yok edebilsin. Mesajı Paylaş

Almanya'nın çöküşüne göçmenleri suçlu bulacaklar tabi ki faşistler iktidar olacak.  İsveç'te bile ulusalcı sosyal demokratlar gelecek dönem böyle bir dönem. Türkiye deki bu rüzgara uyan tek bir isim var Muharrem İnce. Trump Giorgia Meloni Putin 
Mesajı Paylaş

Sevgili şansölye putty bu Almanya'mı batıcak

Yok bu Almanya batacaksa istersen bizden bir görüntü paylaşayım o zaman nasıl süper güç olacığımızı nasıl açıklayacan merak ediyorum...
Mesajı Paylaş

Amerika'nın Almanya'da SDF gibi bir partiyi desteklemesinin mantığı nedir? Bu arkadaşlar Nazi geleneklerini sürdürmüyorlar mı? Mesajı Paylaş

Almanya seçimleri sonucunda merkez sağ parti birinci parti olacak faşist aşırı sağ ikinci parti olacak. Haliyle merkez sağ partinin politikaları da eskisinden daha sağda daha sert olacak.

Zavallı Almanya senaryom seçimler ile başlıyor inşallah.

Almanya başına gelen her felaketi göçmenlere bağlıyor ama aslında alakası yok belkide göçmenler Almanya ya bir cıvıltı getirip sorunu ötelemiş bile olabilir.

Almanya göçmen politikasını çok sertleştirecek.

Çifte vatandaşlık üzerine gidecekler buda çifte vatandaş olup Türkiye halkının ızdırabını önemsemeden başka gerekçelere önem vererek oy kullanan kitlenin azalmasına sebep olacak Almanya dan beleş oy kazanan partilerimize olumsuz yansıyacak

Bir çok göçmen sertleşen politika ile sınır dışı edilecek

AB nin korumacı politikaları arttırması sağlanacak gümrük vergileri ile sanayi korunmak istenecek ama bu dünya daki pazar kaybına bir faydası olmadığı için yine işe yaramayacak

Dünyada özellikle Avrupa da korumacı kaygılar ile sağ partiler yükselişe geçecek. Buna Türkiye reaksiyonuda şu tabloda Türkiye solu nun yükselişe geçmesi olarak yansıyacak çünkü bizde aşırı sağ hiçte bilindik anlamda aşırı sağ değildir aksine halkların kardeşliği filan diyen göçmenleri seven partilerdir

Tatlı su budalası Alman solcularının Türkiye ye karşı insanlık dışı muameleleri son bulacak aynı dili konuşan sağcılar aralarında daha iyi anlaşacaklar

Fikirlerime bakıp beni solcu sanıp bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeyin diye diyorum. Ben şu anda sosyal demokratlara oy veriyorum ama aslında liberal bir siyasi görüşe sahibim yani pek solcuda değilim sağcıda değilim ikisinin güzel yanlarının toplandığı liberal görüştenim.

Mesajı Paylaş

Almanlar Türkiye ye göç etmeye başladılar

Mesajı Paylaş

Umarım alamanyada yeni hükümette yeşiller denen pkk sevdalısı toksik grup olmaz. Bunlar olmazsa bizim ilişkilerimiz daha iyi olur. Aslında en son hükümetin çökmesinin sebebi de bunlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz