Çöken Almanya Haberleri

Başlatan putty, 15 Nisan 2024, 22:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onlar hep olacak bu içinde olduğumuz dönem cumhuriyetimizin sancılı son evredeki doğum sancısıdır yaşanması gerekiyordu bize denk geldi yaşıyoruz yavaş yavaş bitmek üzere merak etmeyin. Bugünü ölçü almayın gönül gözü ile görmek gerek bu işler hissiyat işi. Türkiye yüzyılı 2030 gibi başlayacak o ahlaki şeyler o zaman olacak. Bizimkiler sizinkiler meselesi değil bu Türkiye gerçeği. Her kesimi memnun edecek yeni bir Türkiye inşa oluyor ben bunu gönül gözümle görüyorum. Bu sosyolojik bir durum birilerinin başarısı başarısızlığı değil. Herkes batarken biz parlayacağız 21 yüzyılda. Avrupa bizim arka bahçemiz olacak. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Gönül gözüyle bakınca bende Türkiye'nin genleşip etki alanının bugünki ile kıyaslanmayacak kadar artacağını düşünüyorum. Çünkü biz imparatorluk varisleri olarak dominant egosu yüksek milletiz.yalnız benim düşüncem şu. Bu büyüme halkın genel refahına yansımayacak. Tıpkı Hindistan Rusya Çin gibi Mesajı Paylaş

Bu ülkede bazı mevzular var gelişmek bu mevzular yanında bir teferruattır ne zaman istenirse zaten başarılır. Bu ülke canının istediği anda 25 yılda süper güç olur süper refah süper ekonomi endüstri olur bunu 1950 de istese en geç 75 de başarmış olurdu. Bu ülkeyi kendi haline huzurlu şekilde bırak Fransa olur o kadar kolay ki Türkiye yi gelişmiş devlet yapmak. Ben ara sıra şaka yapıyorum ama hiç şaka değil. Bu ülkeyi Portekiz'e 20 yıllığına verelim bize Fransa olarak geri verir. Portekiz'i yönettikleri gibi yönetsinler yeter bir şey yapmalarına gerek yok. Çok derin mevzular var oraya girmek istemiyorum hiç şimdi. Yenişemeden yorgan gitti kavga bitti olmak üzere o güzel işte. Mesajı Paylaş

Almanya zavallı bir ülkedir. 2040 gelmeden Alman vatandaşı olan Türkler bile Almanya'dan kesin dönüş yapacaklar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 11 Şubat 2025, 11:25:42Almanya zavallı bir ülkedir. 2040 gelmeden Alman vatandaşı olan Türkler bile Almanya'dan kesin dönüş yapacaklar

;D  ;D
Şimdi dönseler. Ne de olsa Almanya şu an bizden beter çoğuna göre. ;D  ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sayın yöneticim lafınızın üstüne laf söylemiş gibi olmayım af edersiniz ama iki sebeple kendi fikrimi söylemek istiyorum. Birincisi Almanya halen daha Türkiye den çok daha cazip bir ülke bu yüzden oradaki göçmenler için hala daha bir yaşam iklimi var. Ancak gelecek dönemde hem Almanya daha fakir insanların ülkesi olacak ama o zaman bile Türkiye den iyi olmaları en azından 2040 a kadar mümkün olacak. Asıl göçmenler için sorun olacak husus şudur. Alman halkı kısmen işler kötüleştikçe bunun suçunu göçmenlere yıkacak onları günah keçisi yapacak ve göçmenler için ülke yaşanmaz olmaya başlanacak. Hem ekonomik daralmadan dolayı basit iş gücü fazlalığı ortaya çıkacak hem de sosyolojik reaksiyonlar ile tüm kabahatin göçmenlere yıkılması durumu oluşacak. Bu yüzden bir Alman vatandaşı ile aynı haklara sahip olan Alman vatandaşı Türkler de kesin göçü konuşmaya başlayacak.
Mesajı Paylaş

Türk milleti pedagojik olarak 3 ülkenin batacağına hayatta inanmaz.Abd-Japonya-Almanya. Mesajı Paylaş

Amerika'ya asla bir şey olmaz ama Almanya ve Japonya batar. Mesajı Paylaş

Abd'nin batacağına bende inanmiyorum,en azından buradaki kimsenin o kadar ömrü oldugunu dusunmuyorum.Yoksa yani her impratorluk bir sona uğrar,bundan kaçış yok.
 Abd batacak gibi olursa,isler o duruma gelirse,uslu uslu anahtarı Çin'e verecek sananları da çok naif buluyorum.Son kozunu oynayıp bütün dünyayı birbirine katmadan bırakırlar sananlar var.Bence basit bir felsefe degisikligi ile sıyrılabilecekleri sorunları var onların,liderlik taktiklerini yeniden olusturmalılar.Abd biraz kazan-kazan isine döndugu vakit 10 senede 90'lara döner herşey.
 Bizim gibi çok ülke var ama ben bizden örnek vereyim yine.Akdeniz-Suriye hattında senin tezlerini destekliyorum,askeri ve ekonomik olarak da garantörü benim,karsiliginda Çin'le ticareti kes deseler Türkiye 1 gün düsünmez.Çin'in bana ne faydası var,ben burada Çin olurum o vakit zaten.Bu sekilde bizim gibi çok ülke var Abd'nin hata yaptığı,kuyrugu biraz indirecekler o kadar.Aksi, dedigim gibi buyuk savaslara yol acacak,herkes hakkını kendi arayacak.Kazananlarla yeni bir dunya kurulacak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz