Çöken Almanya Haberleri

Başlatan putty, 15 Nisan 2024, 22:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alman mucizesi gümbür gümbür uçuruma yürüyor. 2030 da Mercedes BMW AUDI diye otomobil markaları kalmayacak yada Grundig gibi kırıntısı kalacak

Mercedes-Benz iki modelinin üretimini durdurma kararı aldı
Mercedes-Benz, ticari araç stratejisinde köklü bir dönüşüme giderek küçük van üretimini sonlandırma kararı aldı. Bu kapsamda Citan ve T-Serisi modelleri 2025 ortasında üretim bandına veda edecek.

https://www.sozcu.com.tr/mercedes-benz-iki-modelinin-uretimini-durdurma-karari-aldi-p163619 Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 16 Nisan 2025, 19:54:43Alman mucizesi gümbür gümbür uçuruma yürüyor. 2030 da Mercedes BMW AUDI diye otomobil markaları kalmayacak yada Grundig gibi kırıntısı kalacak

Mercedes-Benz iki modelinin üretimini durdurma kararı aldı
Mercedes-Benz, ticari araç stratejisinde köklü bir dönüşüme giderek küçük van üretimini sonlandırma kararı aldı. Bu kapsamda Citan ve T-Serisi modelleri 2025 ortasında üretim bandına veda edecek.

https://www.sozcu.com.tr/mercedes-benz-iki-modelinin-uretimini-durdurma-karari-aldi-p163619

Putty hocam ; komünistler yıllardır ABD'nin  siz de Almanya'nın çökeceğini söylemekten bıkmadınız.. :D  :D  :D Mesajı Paylaş

Ben Almanya düşmanı hiç değilim çökmesinden çok üzgünüm bakma bir iki artisliklerine sebep oh olsun dediğime zararı çok daha büyük olacak bu yıkımın. Ayrıca Almanya'nın çökmesi aslında dünyanın çöküşünün de pik noktası olması nedeniyle öne çıkıyor yoksa benim Almanya çökecekten kastım aslında küresel bir buhran dalgasıdır. Keşke Almanya 1970 lerdeki gibi kalsa dünyada kartlarını iyi kullanabilen ülkeler için umutlarla dolu olsa tekrar. Almanya tabiki çöküyor ama onlar çökerken bizi de Allah kurtarsın. Tek tesellimiz var biz zaten perişanız daha kötü ne olabilirki.

Ben on yıldır diyorum buhran geliyor ve ülkeler sorunu yanlış yorumlayıp faşistleri iktidar yapacaklar ilk olarak kapalı ekonomilere dönecekler göçmenleri şeytanlaştıracaklar filan. Şimdi görmeye başladık anca dediklerimi. Sonra bu işin böyle çözülemediği görüldüğünde daha adil bir paylaşıma razı gelecekler refahlarını düşürecekler. İstiyorlar ki mcdonals da işe başlayan paspasçı hala daha ikinci maaşında arabasını alabilsin buna alıştı batı medeniyeti hep böyle gitsin istiyor. Öbür kıtada adam ayda 200 dolar ile geçiniyormuş bir ömür arabası olmuyormuş umurunda değil. Öyle benciller ki 200 dolar alan adamın 500 dolar alma isteğine kendi 2000 dolarları 1900 dolara düşecek diye isyan ediyorlar

Ben hayatımın hiç bir zamanında sosyalizmin yakınına bile gelmedim ama dünyanın geleceğinde benim görebildiğim tek çare var oda bir çeşit sosyalizm dir.
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz