Türk Uçak Gemisi (TAC)

Başlatan baryshx, 17 Şubat 2024, 01:18:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Satarlarsa parada anlaşırsak havada kaparızda biraz zor yani. Ama ingiliz bu hiç bellide olmaz bunların liberal manyaklıkları matematik öyle daha iyi çıkarsa satarlarda yani. Land Rover, Rolls Royce, Jaguar ı satmış adamlar Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 17 Kasım 2024, 22:27:37The Times tarafından açıklanan savaş simülasyonunun sonuçlarına göre İngiliz Donanması'nın amiral gemisi uçak gemileri HMS Queen Elizabeth ve HMS Prince of Wales'in "füze tehditlerine karşı savunmasız" olduğu bildirildi.

Savunma Bakanlığı'nın  iki uçak gemisinden birini "elden çıkarmayı" değerlendirdiği de bildirildi.

Hazır uçak gemisi , İngiltere ile aramızda  iyi...
Neden olmasın...
Gazetenin asıl yazdığını çarptırıp, can alıcı noktayı yazmamış bu haberi kopyalayan.
Çok arıza vermesine ve pahalıya mal olmasına rağmen Nato, Avrupa ve Batı'ya olan yükümlülükleri nedeniyle İngiltere, bu gemilerden tekini bile elden çıkaramaz demiş gazete.
Mesajı Paylaş

Güvenlik Politikaları Uzmanı Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın: MUGEM Milli Uçak Gemisi inşa edilince 'Rumeli' adını alacak... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 10 Ocak 2025, 17:08:31Güvenlik Politikaları Uzmanı Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın: MUGEM Milli Uçak Gemisi inşa edilince 'Rumeli' adını alacak...

Manidar ama yanlış karar olur. Yunanın uçak gemisi yapıp ismini HN TURKOLAND koyması gibi birşey.

TCG ÖTÜKEN, TCG KIZILELMA, TCG MAVİ VATAN, TCG AMİRAL ÖZDEN ÖRNEK vb. daha akıllıca olabilir. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 10 Ocak 2025, 22:08:32
Alıntı yapılan: serkan1976 - 10 Ocak 2025, 17:08:31Güvenlik Politikaları Uzmanı Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın: MUGEM Milli Uçak Gemisi inşa edilince 'Rumeli' adını alacak...

Manidar ama yanlış karar olur. Yunanın uçak gemisi yapıp ismini HN TURKOLAND koyması gibi birşey.

TCG ÖTÜKEN, TCG KIZILELMA, TCG MAVİ VATAN, TCG AMİRAL ÖZDEN ÖRNEK vb. daha akıllıca olabilir.

Bizim tarihte iki ana beylerbeyliğimiz var. Biri Anadolu, diğeri de Rumeli. Ve Rumeli hep daha önemli ve kıdemli. O nedenle Tcg Anadolu varsa, bunun da Tcg Rumeli olması mantıklı. Bir Rumeli Türkü olarak bunu destekliyorum. Mesajı Paylaş

Rumeli deyince sanki Anadolu'nun tam karşısı gibi oluyor. Bana kalsa TCG Anadolu'nun bir kızkardeşi olursa gelecekte onun ismi TCG Rumeli olmalı. Uçak gemisinin ismi ise daha manidar olmalı. Eğer uçak gemisi bizim için yeni bir çağ temsil edecekse, tarihte yeni bir çağ açmış olan Fatih Sultan Mehmet'in ismi verilebilir. Mesajı Paylaş

"Tcg Ankara"

"Ankara kriz bölgesini yakından takip ediyor"
"Uçaklar Ankaradan havalandı"
"Ankara'dan pasifikte gövde gösterisi" Mesajı Paylaş

1000 yıl olmuş halen bu toprakların bizim olduğunu içine sindiremeyenler var.

Anadolu, Trakya, Rumeli adları buram buram Bizans kokuyor.

Olacaksa TCG Balkan olsun.

Ayrıca bunu iddia eden şahsın tek işi her konuda boşa hamaset yapmak, kaynak olarak alınması bu foruma hakaret olmalı. Mesajı Paylaş

TCG Muavenet güzel olurdu. Mesajı Paylaş

Türkiye'nin uçak gemisinin adı ya Atatürk ya Mustafa Kemal olmalı. Kışkırtıcı olmak istemiyorum ama Erdoğan da olabilir çünkü örneği var Queen Elizabeth de dönemin kraliçesiydi ulu önderi değildi. Bence yakışan Atatürk ismidir ama yok benim dönemimde yapıldı benim adım olacak da dileyebilir hakkıdır örneği var dünyada. Bunu böyle havalı hazırladım ki bir farkındalık olsun belki birileri görür fikir olarak beğenir inşallah

Amarikanın corc washington uçak gemisi var. 

Fransanın Charles de Gaulle uçak gemisi var

İngiltere nin Queen Elizabeth i var

Türkiye ninde Atatürk uçak gemisi olmalı
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz