F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (16.9%)
EF-2000 Tranche3
42 (47.2%)
Rafale
11 (12.4%)
SU-35
13 (14.6%)
MİG-35
4 (4.5%)
SU-57
20 (22.5%)
JF-17 Block3
9 (10.1%)
FC-31
10 (11.2%)

Toplam Oy Verenler: 89

Alıntı yapılan: HKY - 30 Nisan 2025, 23:33:31İsrail ve Yunanistan, Türkiye'ye F-35 satışını engellemeye çalışıyor

Yunan gazetesi Kathimerini, İsrail ve Yunanistan'ın Türkiye'nin F-35 savaş uçaklarını edinmesini engellemek amacıyla ABD'de ortak bir lobi faaliyeti yürüttüğünü açıkladı.

https://x.com/gdhdefence/status/1917602342381162963?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

İsrail-Yunanistan olsam ben de engellemeye çalışırdım...Bunda gocunacak birsey yok.

İsrail desen malum kitle hergün "TSK Kudüs'e" yaygarası yapıyor. İsrail karşıtlığı siyasal islamcilar için sıkıştığında sarılacak can simidi gibi bir konu.
Yunanistan zaten asla değişmez gerizekalı bir millet. Hayatlarını doğu'dan gelecek Pers,Osmanlı,Türk tehlikesi yaygarası ile kurgulamış bir millet.

ABD için Ukrayna savaşı da stabil hale geçti.Artık birakın F-35'i F-16'lar bile gelse öpüp başımıza koyalım...Rusya'ya karşı asker deposu gibi kullanacakları bir Türkiye ihtiyacı gittikçe azalıyor

Şu noktada Rusya korkusu yatışmadan Eurofighter işini zorlamak lazım Avrupalılarla. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - Bugün, 12:10:59
Alıntı yapılan: HKY - 30 Nisan 2025, 23:33:31İsrail ve Yunanistan, Türkiye'ye F-35 satışını engellemeye çalışıyor

Yunan gazetesi Kathimerini, İsrail ve Yunanistan'ın Türkiye'nin F-35 savaş uçaklarını edinmesini engellemek amacıyla ABD'de ortak bir lobi faaliyeti yürüttüğünü açıkladı.

https://x.com/gdhdefence/status/1917602342381162963?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

İsrail-Yunanistan olsam ben de engellemeye çalışırdım...Bunda gocunacak birsey yok.

İsrail desen malum kitle hergün "TSK Kudüs'e" yaygarası yapıyor. İsrail karşıtlığı siyasal islamcilar için sıkıştığında sarılacak can simidi gibi bir konu.
Yunanistan zaten asla değişmez gerizekalı bir millet. Hayatlarını doğu'dan gelecek Pers,Osmanlı,Türk tehlikesi yaygarası ile kurgulamış bir millet.

ABD için Ukrayna savaşı da stabil hale geçti.Artık birakın F-35'i F-16'lar bile gelse öpüp başımıza koyalım...Rusya'ya karşı asker deposu gibi kullanacakları bir Türkiye ihtiyacı gittikçe azalıyor

Şu noktada Rusya korkusu yatışmadan Eurofighter işini zorlamak lazım Avrupalılarla.

Olay gocunma meselesi değil. F35 işi ciddi, sözler verilmiş ki harıl harıl orda engellemek için çalışmalar var. Rusya tehlikesi azalmıyor tam tersine artıyor. Ukraynada işini bitiren Rusya gözünü Kafkasyaya baltıklara orta asyaya dikebilir . Adamlar hapishaneleri boşalttı ne kadar sapık, katil,psikopat varsa askere aldı şimdi bunları savaş bitti deyip sokağa salsa ortalik rusyada teksasa döner  .Rusya artık duramaz. Her türlü Türkiye'ye ihtiyaç var. Mesajı Paylaş

Rus tehdidi bitmedi. Ama azaldı. Savaşacak askerleri kalmadığı için hapishanelerdekileri kullandılar. Onlar dışarıda diye yeni bir savaş maceralarına girişecek kadar akılsız olduklarını sanmıyorum. Ukrayna savaşı oldukça yıprattı Rusya'yı çünkü!

ABD'deki Rum lobisinin ana görevi zaten Türkiye'ye ABD'den gidebilecek her şeye engel olmak. Uzunca bir süredir Yahudi lobisi de aynı şekilde hareket ediyor. O nedenle bu haberlere şaşırmamak lazım.

Bir an önce yerli motorlarımızı geliştirmeliyiz. Kısa vadede Eurofighter ile idare edebiliriz belki. Ama sonrasında bize KAAN, MİUS vs de yeterli gelmeyebilir. Çok daha ileri teknolojiler geliştirmeliyiz. Yunandı, İsrail'di vs lazım olduğunda bastırır parayı istediği silahı alır, hatta bedava bile verirler. Bize kat kat fazlasını ödesek bile vermezler. O nedenle kendimiz yapmalıyız! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz