Ben italyadan daha beter olacağımızı düşünüyorum. Bu virüs çıkalı 3-4 ay olmuş, 10.000e yakın insan ölmüş. Hala kendi ülkemizdeki sığırlara, yobazlara, mallara, pervasız muptezellere virüsün ölümcül olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Yaa bir ülkenin insanı pis olabilir, okumamış olabilir, sosyalleşmemis olabilir ama içinde bu kadar hem cahil hem yobaz olmaz ya. Olmamali.. Bir ülkenin halkınin sağlığı, cahil kitleye rica ile minnet ile birsey yaptırmaya kadar düşmemeli... 5 Vakit namaz kılıyor, dua okuyor, kuran okuyor ama halkın sağlığını, toplumsal duyarlılığı görmezden geliyor. Ya bu kafayla hangi cennete gideceksin ya? İslam. Dini çok yanlış insanlara verilmiş. Beni dinden soğutacak kadar başarılılar bu konuda... Bu son olaylarda bile dinden soğuttuklari nice insanlar vardır. Yaa adamlara virüsün ölümcül olduğunu kanıtlamaya çalışıyoruz ya şaka gibi geber la umrumda olmaz lakin senin gibi bir malın pervasizligi yüzünden masumun canı yanacak onu istemiyorum. Bu kadar sinirli olmamın nedeni bu kitleye birsey olup olmaması değil, bunlar yüzünden başına birsey gelecek masumlar.