Beyler Sn SKYWOLF mesajina cevaben bizimkilerin su ana kadar basarili olduklarini diyebilmem icin erken oldugunu belirtmemlemi bu fitil ateslendi
Her ne kadar da zor zamanlardan geciyorsak da azicik sakin olalim. Neticede hepsimizin dilegi ulkemiz ve bulundugumuz dunyamizin minimum hasar ile bu illetten kurtulmasidir.
Benim basari kriterim "Ulkemiz minimum hasar ile bu illetten kurtulmasidir"
Corona salginin atlatilmasinda basariya ulasabilmek icin elbette sadece devletin almis oldugu kararlar yeterli olmayacaktir. Basari devletin zamaninda almis oldugu dogru kararlarin uygulanmasi ve konulmus kurallari halkin benimseyip kabullenmesi ile ulasilabilir . konulmus kurallara uymayanlari denetleme yukumlulugu yine devlete aittir. Ne zaman bunlar bir butunluk icerisinde yapilirsa o zaman basariya o kadar yakiniz demek.
Ben halen halkimizin belirli bir kisminin net olarak Corona virusunun kisisel bazda kendi ve yakinlarina veya ulke bazinda bizlere yaratabilecegi sikintilari net olarak idrak edemedikleri kanisindayim.
Yani Halk isin ciddiyetini anlamadigi zaman alinan kanunlarin uygulanmasi da o derece guclesir ,hele bir de denetim makanizmasi lafta kaliyorsa o zaman iste avrupada gormus oldugumuz manzaralarin benzeri veya daha beteri bizim ulkemizde de olusma riski olusur.