İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pisti değil, üsteki uçakları hedef alsalar! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İsrail İran ın füze tehdidini bitirince kara operasyonuna başlayabilir. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 19 Haziran 2025, 07:29:21İsrail İran ın füze tehdidini bitirince kara operasyonuna başlayabilir.

Gazze'de kara operasyonunu beceremediler, İran arazisi er meydanı oraya hiç giremez. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Musty - 19 Haziran 2025, 08:28:02
Alıntı yapılan: putty - 19 Haziran 2025, 07:29:21İsrail İran ın füze tehdidini bitirince kara operasyonuna başlayabilir.

Gazze'de kara operasyonunu beceremediler, İran arazisi er meydanı oraya hiç giremez.

Yandaş algı haberlerine göre olayları okuyorsunuz. Gazze çoktan bitti direniş kalmadı Gazze nin kaderi İsrail in lütfuna kaldı. O olmaz bu olmaz denen herşey oldu. Hürriyete Sabah a bakıyorum İsrail yeniliyor cephanesi bitiyor demir kubbe delik deşik hezimet haberleri var hiç İran ın içinden geçiliyo bahsetmiyor.
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 19 Haziran 2025, 07:29:21Yandaş algı haberlerine göre olayları okuyorsunuz. Gazze çoktan bitti direniş kalmadı Gazze nin kaderi İsrail in lütfuna kaldı. O olmaz bu olmaz denen herşey oldu. Hürriyete Sabah a bakıyorum İsrail yeniliyor cephanesi bitiyor demir kubbe delik deşik hezimet haberleri var hiç İran ın içinden geçiliyo bahsetmiyor.

Hiçbir basını okumam. (hangi basının ne diyeciği çoktan bellii)
İran'ın içinden geçmiyorlar demedim.
Demir kubbe delik deşik oldu da demedim.

Benim bahsettiğim, İran coğrafı konumu gereği İsrail orada dağılır. İstediği kadar heryeri vurup kırsın, coğrafyaya girince. Herşey değişir. ABD, Afganistan kaçarken arkasına bile bakmadı. Afganinstan ile İran coğrafyası benzer.  (Rusya'da kaçtı gitti, bi daha dönmek istiyor mu?)

ABD, o coğrafyada kendi askerlerinin hallerini görmedimi ? İsrail askerinini ABD askerine göre daha beceriksiz olduğu ortada. İsrail askeri Gazze gibi düz bir şehirde bile oradan bir şekilde çıkınca geri dönmek istemiyor. İran dağlarında kendilerini öldürmeye başlarlar. Ysaklı maddelerde işe yaramaz. 

Kendi tarihimize bakalım, her zaman İran coğrafyasından uzak durduk. Neden acaba ? Gücümüz mü yokta giremedik.
Mesajı Paylaş

Nokta operasyonları ve PJAK içinde özel kuvvet operasyonları dışında hiçbir şey yapamaz. Yerli halk istemedikçe yutar bitirir o tip coğrafyalar yabancı kuvvetleri. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: putty - 19 Haziran 2025, 09:08:35
Alıntı yapılan: Musty - 19 Haziran 2025, 08:28:02

Gazze'de kara operasyonunu beceremediler, İran arazisi er meydanı oraya hiç giremez.

Yandaş algı haberlerine göre olayları okuyorsunuz. Gazze çoktan bitti direniş kalmadı Gazze nin kaderi İsrail in lütfuna kaldı. O olmaz bu olmaz denen herşey oldu. Hürriyete Sabah a bakıyorum İsrail yeniliyor cephanesi bitiyor demir kubbe delik deşik hezimet haberleri var hiç İran ın içinden geçiliyo bahsetmiyor.

Eee sn.putty tüm savunma forumunda bir itirafta bulunmanız gerekmiyor mu?

Ne zaman buluncaksınız diye bekledim

Hani uçakları hangara ve yer altına koyalım yoksa perişan olur diyordunuz ya

Ne oldu İran balistik füze ve üretim tesislerini yeraltına koydu

Silo ve ana giriş çıkış kapakları vurulmaya başlandı,iran'ın attığı balistik füze sayısı dramatik olarak düştü...

Yani kısaca samimi bir itiraf bekliyorum 😁 Mesajı Paylaş

İran füzeleri, CEP olarak hassas değil. Hastaneyi de vurur, okulu da. Bu hastaneyi vurmamış aslında. Yanındaki binayı vurmuş. Bunu da etkilemiş.

İsail'in demir kubbesi bu kadar füzeye karşı, kendilerinin iddia ettikleri,  %95'in çok altında performans gösteriyor. Yapılan bir hesaba göre günde 285milyon dolarlık füze yakıyorlarmış. Yüzlerce uçağın her gün İran'a kadar gidip bombardıman yapma masrafı kimbilir ne kadar tutar. İsrail ekonomisi, ABD'den ve oradaki Yahudi lobisinden yardım almasa, bu masrafları kaldıramaz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz