İran - İsrail Gerilimi

Başlatan SKYWOLF, 03 Temmuz 2009, 10:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Türkistan - 25 Haziran 2012, 18:38:32
Bismillah  İlk Yorumumu Yapayım '' Eğer İran'ın Füzeleri Hedefinde En Az 10 Km Sapma Yoksa Bende Adam Değilim  ;D  ''
Bir zamanlar çin içinde aynı şeyleri söylüyorlardı  ,  adamlar  700+ km irtifadaki uyduyu  vurunca millet  bir anda çinin füze teknolojisi hakkında konuşmaz oldu  , şimdi  adamların balistik füzeleri  abd yi bile  ürkütüyor  ,  hiç kimseyi füze konusunda küçümsememek gerek  , iran bol keseden atar  hiçbir  askeri alanda başarı sağladıklarına inanmıyorum lakin bu  çin  ve rus  desteğiyle ortaya çıkabilecek bir  füzeyse küçümsememek  gerekir  ,  birde öyle birşeyki  adamlar  onlarca  sahap-3 le  geçiş töreni yapıyorlar  , bu ucuz bir  oyuncak değilki onca parayı  o kadar işe yaramaz  roket tadındaki  füzeye versinler , kendi füzelerini bırakın  iranın rusyadan aldığı füzeler dahi  ciddi  bir  güç sayılır.
Linkback: Ynt: İran - İsrail Gerilimi

Alıntı yapılan: enes38 - 26 Haziran 2012, 11:25:30
Alıntı yapılan: Türkistan - 25 Haziran 2012, 18:38:32
Bismillah  İlk Yorumumu Yapayım '' Eğer İran'ın Füzeleri Hedefinde En Az 10 Km Sapma Yoksa Bende Adam Değilim  ;D  ''
Bir zamanlar çin içinde aynı şeyleri söylüyorlardı  ,  adamlar  700+ km irtifadaki uyduyu  vurunca millet  bir anda çinin füze teknolojisi hakkında konuşmaz oldu  , şimdi  adamların balistik füzeleri  abd yi bile  ürkütüyor  ,  hiç kimseyi füze konusunda küçümsememek gerek  , iran bol keseden atar  hiçbir  askeri alanda başarı sağladıklarına inanmıyorum lakin bu  çin  ve Rus  desteğiyle ortaya çıkabilecek bir  füzeyse küçümsememek  gerekir  ,  birde öyle birşeyki  adamlar  onlarca  sahap-3 le  geçiş töreni yapıyorlar  , bu ucuz bir  oyuncak değilki onca parayı  o kadar işe yaramaz  roket tadındaki  füzeye versinler , kendi füzelerini bırakın  iranın Rusyadan aldığı füzeler dahi  ciddi  bir  güç sayılır.

Çin ile aynı kefeye koyamayız. Gerçekten Çin malı ürünler çok kalitesizdi bir zamanlar. Ama kaliteyi artırdılar. Çin'in hammadde temini İran'a göre daha kolay. İşçilik çok daha ucuz vs vs.
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Evet Sayın SKYWOLF  , İran Çin Halk Cumhuriyeti İle Kıyaslamak Doğru Olmaz , Çin Halk Cumhuriyeti Silah Sanayi Neredeyse Dünya'da İlk 3'ü Zorluyor , İran İse F-5'i Milli , Varilleri Birbirine Kaynatıp Kamyona Yükleyipte S-300 Diye Duyuran Ülke , Evet İran Silah Sanayi Belki Birgün Güçlenir Ama En Az Bir 15+ Yıla Ve Amborgoların Kalkmasına İhtiyacı Var , Buarada Zülfikar Tankı Komedisinide Umutmayalım
''  İntikam'ın Kanlı Olanı Makbüldür !!! ... ''

Alay edilen ülke kadar cesur ve kararlılıkla yönetilemeyen bir ülkede yaşadığınızın farkındasınız umarım.

Alıntı yapılan: panzerfaust - 26 Haziran 2012, 18:37:09
Alay edilen ülke kadar cesur ve kararlılıkla yönetilemeyen bir ülkede yaşadığınızın farkındasınız umarım.
Alay edilmekten daha ziyade doğruların söylenmesi desek daha doğru olur  ,  iranın kararlılığı konusuna  gelince  gerçekten  çok inat bir tutum içerisinde oldukları doğru  bu  davranışlarını  taktir ediyorum  , bizim cesur ve kararlı olduğumuz  konularda  hiç azımsanmaz  lakin bazen aptalca cesaret  ülkeyi felakete sürükleye bilir .

Arkadaşlar bir İran füzesi düştüğü yeri yüzde yüz isabetle vurur. O kadar...
;D  ;D  ;D

Alıntı yapılan: assslan - 27 Haziran 2012, 13:21:39
;D  ;D  ;D

vay be demek basardılar. :D

Alıntı yapılan: M.B.T - 27 Haziran 2012, 18:48:04
Alıntı yapılan: assslan - 27 Haziran 2012, 13:21:39
;D  ;D  ;D

vay be demek basardılar. :D
:))))):)):))

Çinin askeri tekonolojisiyle İran kıyaslanamaz.Adamlar uçaktan hava savunma füzesine kadar üretiyor İran f-5 i yerli uçak diye yutturmaya çalışıyor.Hem rusya çin o kadar gelişmiş füzeleri neden irana versin o kadar da kolay değil

İran, İsrail'in İHA'sını düşürdü

Tahran yönetimi İsrail'e ait insansız hava aracını düşürdüğünü iddia etti.
24 Ağustos 2014 Pazar 16:25

İran, İsrailin İHAsını düşürdü

İran ordusu, İsfahan kentinde bulunan Natanz nükleer enerji tesislerine yaklaşan İsrail'e ait insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü iddia etti.

İran Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail'e ait İHA, Natanz nükleer enerji hava sahasına girmeden önce hava kuvvetleri savunma sistemi tarafından tespit edilmiş, füzeyle vurularak düşürülmüştür" ifadelerine yer verildi.

İran ordusu 2011 Aralığında ABD'ye ait RQ-170 tipi İHA'yı düşürdüklerini açıklamış, ABD'li yetkililerse, söz konusu uçağın kayıp olduğunu, ancak İran tarafından vurulduğuna dair hiçbir göstergenin bulunmadığını bildirmişti.

AA
http://www.trthaber.com/haber/dunya/iran-israilin-ihasini-dusurdu-141441.html
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel chat sohbet mobil sohbet dini chat