10 TON SINIFI GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 23 Ekim 2018, 22:03:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben Ukrayna motorlu modelin ancak 10 civarında üretileceği kanısındayım. Zira eldeki motor da bu civardadır. Bu arada helikopter olgunlaşır, testleri biter. Buna koşut TS-3000'de biter, çok beklenilmeksizin akabinde TS-3000'e geçilir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 21 Haziran 2025, 15:00:15Ne kadarda T70'e benziyor :=)

Üretim hızına destek olacağını düşünüyorum, bu kadar benzerlik varken, üretim altyapısında elimizde olan bilgi birikimi direk buraya aktarılacak gibi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 21 Haziran 2025, 15:37:11Ben Ukrayna motorlu modelin ancak 10 civarında üretileceği kanısındayım. Zira eldeki motor da bu civardadır. Bu arada helikopter olgunlaşır, testleri biter. Buna koşut TS-3000'de biter, çok beklenilmeksizin akabinde TS-3000'e geçilir.

Bakalım ts3000 t700 üzerinden geliştirilcekse;

Ukrayna motoru aktarma kısmı arkadan shaftlı

Ts3000 ise muhtemelen önden shaftlı olur

Bakalım o zaman ne gibi modifikasyon isteyecek Mesajı Paylaş

Airbus'ın teknoloji gösterimi baya baya airwolf dizisi aklıma geldi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 21 Haziran 2025, 15:37:11Ben Ukrayna motorlu modelin ancak 10 civarında üretileceği kanısındayım. Zira eldeki motor da bu civardadır. Bu arada helikopter olgunlaşır, testleri biter. Buna koşut TS-3000'de biter, çok beklenilmeksizin akabinde TS-3000'e geçilir.

TUSAŞ ilk 8-10 teslimati OGM için yapacak..

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz