10 TON SINIFI GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 23 Ekim 2018, 22:03:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

 10 TON SINIFI GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ PROJESİ



Helikopter, 20+ kişilik personel kapasitesine, 160 Knot ve 1000 km ferry menzile sahip olacak şekilde tasarlanacak olup, gelişmiş teknolojik görev ve uçuş sistemlerini barındıracaktır.

Projede arama-kurtarma ve deniz üstü operasyonlara uygun, askeri konfigürasyona sahip 10 ton sınıfında bir genel maksat helikopterinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Helikopter geniş kabinli, katlanabilir iniş takımlarına sahip olacak şekilde operasyonel gereksinimler göz önünde bulundurularak tasarlanacaktır.

https://www.tai.com.tr/urun/10-ton-sinifi-genel-maksat-helikopteri-projesi

Bu konuyla ilgili forumdaki başlığı bulamadım. Sanırım veri kaybı yaşadığımız dönemde kayboldu. Yenisini açmak zor mu ki! ;) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 35,575 
  • Yerli Hava Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 204 Yanıtlar


ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ön kokpit camı değişmiş, ilk görselden. Ve ekipmalı hali. Mesajı Paylaş

Baya donanımlı bir helikopter oluçağı görsellerden belli Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Görseldeki deniz kuvvetleri için olanı sanırım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

dortgen camlar yerine AW149daki gibi koseleri yuvarlanmis camlar kullanilsa daha iyi. Hem goruntu hem saglamlik acisindan yuvarlanmis cam tercih edilmeli Mesajı Paylaş


ilk defa "10 TON SINIFI GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ PROJESİ" maketi Paris'te sergileniyor Mesajı Paylaş
]

Maketide tasarımıda güzel olmuş. Başarılı. Mesajı Paylaş

]

Alıntı YapTUSAÞ'ta Ağır Misafir 21 Haziran 2019

Paris Air Show 2019'da MMU, Hürjet, Gökbey ve Anka gibi özgün ürünlerini sergileyen TUSAÞ standında sergilenen ağır misafir gözlerden kaçmadı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen 10 Ton Sınıfı Genel Maksat Helikopteri'nin maketi de TUSAÞ standında yerini aldı. Böylece platformun gelecekte neye benzeyeceği de üç boyutlu olarak ziyaretçilere gösterilmiş oldu.

Azami 1000 km menzile sahip olması planlanan platform, 160 knot/saat hıza çıkabilecek. 20+ personel taşıyabilecek olan helikopter, arama kurtarma operasyonları ve deniz üstü görevlerine uygun yapıda olacak.

TUSAÞ'ta Ağır Misafir
http://c4news.me/3ToJg
C4defence
Mesajı Paylaş
]


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz