Yabgu@
Hocam, şuan sanki çok mu para veriyoruz. 1600 TL, 400 $ yapıyor. Elin Amerikası 2000 $ vererek sanayisini geliştiriyor. Ayrıyetten IPHONE orada 1500 $. Düşün adam 1 maaşına IPHONE alıyor. Üste para kalıyor. Sen 4 maaşına anca alabiliyorsun. Sanayide çocul tabi durmaz. Sen 17, 18 yaşında ki çocuğu akşama kadar köle gibi çalıştırırsan tabi ki durmaz. Bak bende 20 yaşındayım. Yazları 3 aylığına üniversite ara verdiği için işe girerim. İhtiyaçlarınmı karşılamak için. Adamın ölüsünü çıkartıyorlar. Hani 1600 TL yi layık görmüyorsun ya. 10 bin TL alması lazım aslında sanayide çalışan işçinin. Ben fakir sanayici görmedim. 15 çalışanı olan işletme sahibinin bile oğlunun altında Porshe var. Daha ne verilecez bu adamlara. O kadar teşvik alıyorlar. Hâlâ montaj sanayiciler. Hiç birisi üretmiyor. Üreten çok az. Artık daha fazla sanayici karşısında gariban halkı ezdirmememiz lazım. Benim söylediğim gayet mantıklı. 400 + 400 Teşfivle 800 Tl doğrudan halkın cebine girecek. Toplam 12 milyon vatandaşımıza 110 milyar TL aylık teşvik. Sanayici, devlet ortaklığıyla. Bu para piyasada dönecek ve çarpan etkisi yapacak. 400, 500 milyar TL ekonomimize ilave katlı sağlar. Ayrıyetten halkın refahını da arttırır. Atalarımız ne demiş; insanı yaşat ki, devlet yaşasın.