Türkiye Ekonomisi

Başlatan BlackHawk89, 06 Nisan 2018, 11:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: putty - 04 Kasım 2024, 18:20:23
Kız anlatıyor Kore de hesap açamamış çünkü Türkiye uluslar arası kara para ile mücadelede gri listedeymiş.

Türkiye 28 Haziran 2024 tarihi itibariyle FATF gri listesinden çıkarıldı. Video zaten 2 yıllık. 4 aydır artık gri listede yokuz. Mesajı Paylaş

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

İçimden bir ses bu ay ihracat 24 de değil 25 milyar dolar olacak diyor inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 29 Kasım 2024, 07:00:36İçimden bir ses bu ay ihracat 24 de değil 25 milyar dolar olacak diyor inşallah

Siz niye seviniyorsunuz ki bu parayı tırtıklayacak yandaşlar sevinsin...Hâlâ bu iktidardan bir beklentisi olan varsa gerçekten en basit tabirle "iyi uykular" diyorum...

"Dünyada, üst sınıf yaşar, orta sınıf şikayet eder, alt sınıf şükreder... "
Bu düzeni seçen alt sınıftır , onlar da şükrettiğine göre bu düzen zor değişir... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Kasım 2024, 14:21:55Siz niye seviniyorsunuz ki bu parayı tırtıklayacak yandaşlar sevinsin...
İhracat ile yandaşlar arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz şaşırdım. 100 binlerce ihracatçı firma var, en büyük ihracatçı listesine bakarsanız pek öyle yandaş bir firma göremezsiniz. Mesajı Paylaş

Yandaslar, genellikle ulke icindeki ihaleleri almakla mesgul azizim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Prof. Doğu - 29 Kasım 2024, 16:37:04
Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Kasım 2024, 14:21:55Siz niye seviniyorsunuz ki bu parayı tırtıklayacak yandaşlar sevinsin...
İhracat ile yandaşlar arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz şaşırdım. 100 binlerce ihracatçı firma var, en büyük ihracatçı listesine bakarsanız pek öyle yandaş bir firma göremezsiniz.

Haklısınız bu ülkenin elde ettiği ihracaat gelirleri-vergileri gayet adil şekilde dağıtılıyor ve harcanıyor... Ben de bir an olsun Norveç'te yaşadığımızı unutmuşum... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Kasım 2024, 17:04:05Haklısınız bu ülkenin elde ettiği ihracaat gelirleri-vergileri gayet adil şekilde dağıtılıyor ve harcanıyor... Ben de bir an olsun Norveç'te yaşadığımızı unutmuşum...
İhracat geliri bir yere dağıtılmıyor, ihracat yapan firmaların kasasına giriyor. İhracat vergisi diye bir uygulama yok, ithalat vergisi var o da konuyla ilgili değil. Dünya'nın her yerinde böyle, Norveç dahil. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Prof. Doğu - 29 Kasım 2024, 17:22:18
Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Kasım 2024, 17:04:05Haklısınız bu ülkenin elde ettiği ihracaat gelirleri-vergileri gayet adil şekilde dağıtılıyor ve harcanıyor... Ben de bir an olsun Norveç'te yaşadığımızı unutmuşum...
İhracat geliri bir yere dağıtılmıyor, ihracat yapan firmaların kasasına giriyor. İhracat vergisi diye bir uygulama yok, ithalat vergisi var o da konuyla ilgili değil. Dünya'nın her yerinde böyle, Norveç dahil.

İhracat yapan firmalar devlete ; ihracat yapmadan önce veya ihracat yaptıktan sonra vergi vermiyor mu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Kasım 2024, 17:40:29İhracat yapan firmalar devlete ; ihracat yapmadan önce veya ihracat yaptıktan sonra vergi vermiyor mu?
İhraç ürünleri kdv/ötv gibi vergilerden muaf. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz