BAYKAR

Başlatan azarax, 11 Mart 2015, 21:52:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aklıma nedense sivil küresel konuşlandırma sistemi kullanan Suriye'deki Rus su24 geldi sonra bu yüzden sınır ihlali olmuştu...

Sonrası malum kriz Mesajı Paylaş

Alıntı YapLeonardo nun Ceo'su ve beraberinde ki heyeti Baykar'ı ziyaret etti.

Mesajı Paylaş

Alıntı YapLeonardo  Baykar ortakliga dogru.

Mesajı Paylaş

Alıntı YapBaykar ve Leonardo Italya Roma da ortak girisim icin anlastı.

Mesajı Paylaş

Iyi güzel de bize ne kazandiriyor?

Teknoloji kazanıyor muyuz? Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı YapKırgız basınının iddialarına göre, Baykar tarafından Moğolistan'ın Ulan Batur kenti yakınlarında Bayraktar TB2 insansız hava araçları (SİHA) üretim tesisi kurulacak. Bu önemli gelişme, Moğolistan Savunma Bakanı Byambatsogt Sandag'ın açıklamalarına dayandırılarak duyuruldu.

https://www.google.com/amp/s/el-aziz.com/amp/haber/23420887/bayraktardan-mogolistan-adimi-iha-uretim-tesisi-kuruyor
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Gökbörü - 06 Mart 2025, 21:36:05Iyi güzel de bize ne kazandiriyor?

Teknoloji kazanıyor muyuz?
Bu ortaklığın bence tek bir amacı var Türk aviyoniklerinden arındırılmış baykar ihalarını Avrupa pazarına sokmak. Çünkü Avrupa Türk aviyoniklerini Türkler sistemin herşeyini açıklarınıda bildiği için Türkiye'ye karşı bağımlılık ve kendisi için bir güvenlik sorunu olarak görüyor. Yoksa Leonardo aviyonik leriyle baykar ihaları daha kaliteli olacak değil Mesajı Paylaş

Alıntı Yap"Bu kabiliyet dünyada neredeyse hiçbir uydu firmasında yok."

Fergani Uzay Danışmanı Roket bilimci Prof.Dr.Arif KARABEYOĞLU:

▪️Uyduları bir yörüngeden başka bir yörüngeye götürecek araçların  ilk fırlatmasını ve uzay testini bu senenin sonunda yapacağız.

▪️Bu Türkiye'nin yörüngede denenecek ilk büyük uzay motoru olacak. Aynı zamanda bir hibrit roket motorunun dünyadaki ilk yörüngesel ateşlemesi olacak. Dünyadaki hiçbir firma bu işi daha önce yapmadı diyebiliriz.

▪️Bu takım uydular, yaklaşık 100 uyduyla, 2000 kilometre civarında irtifalarda çalışacaklar. Bunlarla navigasyon, konumlandırma ve aynı zamanda haberleşme üzerine çalışmayı planlıyoruz.

@ferganispace_
https://x.com/ogzhn_uyg/status/1902171509772226864
Mesajı Paylaş

Baykar ı şöyle okumak lazım aslında. Baykar Türkiye de layık olana finansal destek sağlanabildiğinde neler olabileceğini gösteren bir örnektir.  Bu ülkenin ben kralı olsam senede yemez içmez senede 20 milyar doları geri gelmesini garantilemeden başarısız olduğunda üstüne bir bardak su içmeye razı gelerek projesi ikna edici olanlara kredi verirdim. Teminat istemezdim tarlası evi olsun istemezdim sen faturaları topla getir ben sana altı ay sonra yarısını öderim demezdim hesabına bir lazımsa iki yatırırdım yeterki projesinde bir umut göreyim parayı tek sermayesi projesi olana projeni beğendim der verirdim. Türkiye Kore olurdu o paranın her sene yarısı zayi olur kalan yarısı on kat ülkeye para getirirdi. Ama böyle şeyler sadece Amarika'da olur. Her sene on tane daha Baykar potansiyeline şans verilirdi. 20 milyar dolar nedir ki bir İmamoğlu içeri girdi iki katı bir haftada buhar oldu Merkez bankasında.

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz