IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Defenceturk üyeleri ile buluşmak isterim
Saat 14.45 ya da15.00 itibariyle istediğiniz yere gelebilirim. Mesajı Paylaş

Bugün fuarda görevlilere çok fazla soru yöneltemedim ama baya fotoğraf çektim sayılır. Fotografları bilgisayara aktarınca sitede paylaşacağım. Bu arada ne yorucuymuş bu fuar :) Mesajı Paylaş

Arkadaşlar hisar A ve O nun teknik bilgileri neler? Mesajı Paylaş

Yıldırım'dan ve Gezgin'den haber yok mu? Son menzilleri nelerdir ? Mesajı Paylaş

Fuarda Fnss'in Hafif tankı sergileniyor mu? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Arkadaşlar ben bugün gitmeyi düşünüyorum bugün gidecek olan var mı ?

Ayrıca online davetiye numaram var. Giriş nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kosavalı1989 - 06 Mayıs 2015, 23:59:19
Arkadaşlar ben bugün gitmeyi düşünüyorum bugün gidecek olan var mı ?

Ayrıca online davetiye numaram var. Giriş nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz :)

Barış yarın da fuarda olacak. Girişte numaranı görevlilere söylemen yeterli. Barkodlu yaka kartını verecekler o kadar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ASELSAN AESA radarı için ön tasarım çalışmalarına başlamış. F-16 maketi üzerinde temsili bir radar sergiliyorlar. F-16 üzerinde geliştirilmesi düşünülen sistemin esas amacı TF-X projesinde kullanılacak yerli radarın geliştirilmesi. Bu konu ve pek çok konuyla ilgili olarak arkadaşımız AVCI bol bol açıklamalarda bulunacak. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ben biraz kaşıdım esasen F-16 üzerinde bir test bed olcak ama oda bir ürüne dönüşücek F-16'larımızın bazılarının gövde ömürleri 2050'lere gidiyormuş bunlar için kısa zaman sonra bir aviyonik modernizasyon söz konusu olacak özellikle AIM-120D gibi mühimmatların normal F-16 radarının tarama menzilinin ötesinde bir füze olduğundan bahsettim oda zaten orta-uzun vadede F-16'lara karşın bir istek olacağını söyledi.

Bu arada Fotoniks-BAE ile F-16'ların Hudlarının holografik Hud / Lite-HUD ile upgrade ediliceği bilgisini aldım kısa zamanda F-16'larda bu HUD'ları göreceğiz.
Mesajı Paylaş

Geliştirilecek radar ile aynı anda hem hava hem de kara hedeflerine saldırabilecek uçaklarımız. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz