Haberler

Başlatan AVCI, 13 Ağustos 2014, 00:14:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hisar ailesinin bir üyesi mi ? Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı YapHibrit Uzay Roket Motoru (HURM) Gelistirme Projesi kapsaminda, TESOR (Test Sonda Roketi) atis testleri 22-28 Temmuz 2019'da Aksaray Atis Alaninda (Aksaray Ili, Tuz Golu guney mevkii) icra edilecek.

(2020 yilinda da uzay sonda roketinin firlatilmasi bekleniyor.)



https://mobile.twitter.com/TyrannosurusRex/status/1153221637271117825
Mesajı Paylaş
]

]

]

]

Alıntı YapİdeaLab mini TJ motorları ile seyir füzesi benzeri bir ürünü var.
https://mobile.twitter.com/Dromercay/status/1427243375128948740
Mesajı Paylaş
]

]

Alıntı Yapİlk hibrit namlu üretim tesisi Türkiye'de kurulacak:


• @Repkon_Inc ve @Titomic_Limited akıtarak sıvama ve kinetik füzyon teknolojilerini birleştirecek
• Kısa teslim sürelerinde daha hafif ve geliştirilmiş yeni özelliklere sahip namlular üretilecek

Namlu, roket gövdesi, harp başlığı
Metal şekillendirme sektöründe 40 yılı aşkın süredir çalışmalar yapan Repkon, savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik stratejik ürünleri yurt içinde ve dışındaki kullanıcılara sunuyor.

Þirket, rotasyonel soğuk dövme (swaging) teknolojisinde gerek makine üretimi gerekse şekillendirme tekniği konularında dışa bağımlılıktan tamamen kurtulup teknolojinin tümüne hakim olarak özellikle 5,56, 7,62, 9 ve 12,7 milimetre kalibreli namlu imalatında örtülü veya açık ambargolara yerli ve milli özgün çözüm sunabilecek noktaya geldi.


Repkon, son olarak 40 milimetre bombaatar namlusunun üretimini dünyada ilk kez flowforming ile gerçekleştirip envantere sokarak bu konudaki yurt dışı bağımlılığını da ortadan kaldırdı.

Repkon, flowforming teknolojisi ile 70'ten 650 milimetre çapa kadar roket gövdesi de imal edebiliyor. 105'ten 155 milimetre çapa kadar harp başlıkları da firmanın geliştirmiş olduğu hot spinning ve hot swaging makineleri ile üretilebiliyor.
https://aa.com.tr/tr/ekonomi/ilk-hibrit-namlu-uretim-tesisi-turkiyede-kurulacak/2634164
Mesajı Paylaş
]

]

]


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz