SAVTEK 2014

Başlatan AVCI, 26 Haziran 2014, 12:24:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1700 sayfa civarından oluşan kongre sunum kitabı,içeriğine daha sonra yorum yaparız biraz inceleyelim.

https://docs.google.com/file/d/0BzKGiAa7CiQlblJVTUk5MEVTY2c/edit Mesajı Paylaş
  • Gösterim 12,264 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 22 Yanıtlar

Kabataslak inceledim.

Genel olarak odaklanılan konular:
1. Multispektral görüntüleme ve genel olarak görüntüleme teknolojileri.
2- Sistem organizasyonu optimizasyonları.
3- Çoklu rotorlu (3 veya 4) mini İHA'lar.
4- Sonar ve torpido teknolojileri.
5- Radar teknolojileri.
6-Temel/kritik malzeme araştırmaları.
7- Yazılım analizi süreçleri ve optimizasyon yazılımları.

Buradan çıkarılacak sonuçlar:
1-Yakın zamanda çok rotorlu bir mini İHA'mız olacak.
2-Gözetleme ağı yaygınlaşacak, kalitesi de artacak.
3-Torpido işine önem veriliyor.
4-Ağ tabanlı harbe dönük çalışmalar tam gaz sürüyor.
5-Daha işin a-b-c'sindeyiz! ABD'den bir 15-20 yıl gerideyiz mesela sistem bütünleşikliği açısından. Ki bu alan ABD'ye en yakın olduğumuz alanlardan biri.
6-En acil ihtiyaç milli mühimmat. Kara ve hava araçları için sorun bir nebze olsun çözülmüş olsa da, kendi torpidosunu yapamayan bir ülkenin denizlerde söz hakkı olamaz.
7-Kuvvetle muhtemeldir ki, ramjet motorlu ve kara konuşlu bir antigemi füzemiz mevcut. Rus İskander muadili. Mesajı Paylaş

Birçoğunu gözden geçirdim sunumların toparlayıp bir değerlendirme yazacağım.Bazı projelerde önemli noktalar var,bazı konularda bilmediklerimiz anlatılmış,torpido konusunda epey bilgi var sunumu direk eklemek gerek ama olmuyor,okuyun linkten.Ben buraya projeler ve Ar-Ge çalışmalarının resimlerini ekliyorum,bazı özel konulara da değineceğim sonra.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz