Serkan, defalarca dile getirdim Putini savunan yok, Ukrayna savaşı başından hataydı demiştim ve tekrarlıyorum, başka tekrarlamam. İstanbuldaki olmamış barış antlaşmasına kadar hata olarak gördüm. Yahudi ile İngiliz(Zelenkiy ve Johnson) konsoryumu Putinin hatasının üzerine hata yaptılar.
Ukrayna'da savaşın başından itibaren 2 senede ne yazık ki yaklaşık 10500 sivil öldü, her iki tarafın da suçu var bunda. Putini 100 kere faşist dedin, tamam dediğine saygılıyız. İsrail Filistini 8 aydır bombalıyor, yaklaşık 35000 sivil öldü. İsrail'i silahla besleyen ABD, Yahudi Savaunma Bakanı'nın dediklerine göre Hezbollah ile savaşacak kadar havadan atılan bomba stokları yokmuş, ABD yardımı olmadan bomba kıtlığı öekeceklermiş ve savaş çıkması durumunda zor duruma düşeceklermiş. Son 1 haftadır yine bombalamaya başladılar, ABD havadan bomba tedariki yapmayacağını açıkladı, şu ana kadar yaptı.
Bir defa çıkıp Biden faşist, Netanyahu faşist demedin. Onlar da işgalci sonuçta, Biden faşist değilse o zaman Putin melektir, Putin faşist ise Biden ile Netanyahu 3 katı faşisttir.