T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Somali vatandaşlarının ABD'ye girişinin tamamen yasaklandığı 10 ülke arasında Somali var...

ABD; T-129 helikopterlerini onlara verme-kiralama vs durumunda bize nota verebilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Haziran 2025, 17:16:25Somali vatandaşlarının ABD'ye girişinin tamamen yasaklandığı 10 ülke arasında Somali var...

ABD; T-129 helikopterlerini onlara verme-kiralama vs durumunda bize nota verebilir mi?

ABD, Somali'ye helikopter verilmesini istemese Pakistan'a yaptığını yapar helikopterler için motor vermezdi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 05 Haziran 2025, 17:47:15
Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Haziran 2025, 17:16:25Somali vatandaşlarının ABD'ye girişinin tamamen yasaklandığı 10 ülke arasında Somali var...

ABD; T-129 helikopterlerini onlara verme-kiralama vs durumunda bize nota verebilir mi?

ABD, Somali'ye helikopter verilmesini istemese Pakistan'a yaptığını yapar helikopterler için motor vermezdi.

Zaten verilmiş bir motoru nasıl vermeyecek? Olsa olsa yedek parça tedariğini keser.

Bence ABD buna önden onay vermiştir, bizimkiler o kadar da tedbirsizlik etmezler diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Somali ye biz helikopter hibe mi ettik yoksa ihraç mı ettik ? Mesajı Paylaş

Bildiğim kadarı ile hibe. Başkanları teşekkür etti. Mesajı Paylaş

Denizde petrol arama anlaşmaları yaptık kaz gelecek yerden tavık esirgenmez Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 05 Haziran 2025, 17:56:58
Alıntı yapılan: fırtına06 - 05 Haziran 2025, 17:47:15

ABD, Somali'ye helikopter verilmesini istemese Pakistan'a yaptığını yapar helikopterler için motor vermezdi.

Zaten verilmiş bir motoru nasıl vermeyecek? Olsa olsa yedek parça tedariğini keser.

Bence ABD buna önden onay vermiştir, bizimkiler o kadar da tedbirsizlik etmezler diye düşünüyorum.

Ben helikopterler yeniyse demiştim hocam hibeymiş demekki belki eldeki erken duhullar verilmiştir onlar en eski modellerdi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz