İran Destroyeri : Cameran

Başlatan AVCI, 20 Şubat 2010, 13:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sn. SKYWOLF Benim kast ettiğim  TÜrkiye İçin ekonomik anlamdadır.... Yani Söliyeceğim Amerikan Ambargou Suudi arabistan olsun mısır gibi Arap ulkeleri ile batı dunyasının Tamamına yakını Genel Ambargo Uygulamışlardır.Ekonomi Sİlahtan daha önemli bir noktadadır. bakın sovyetler birliğinin yıkılışı acı bir örnektir.. Silahlanmada 1 Numara olan sovyetler Ekonomiden çok önceliği Asker  Harcamlara vermiştir... Ve Neticesini hepimiz biliyoruz...  İyi Yayınlar Mesajı Paylaş

Skywolf demiski, "Adi yokmu bu Teknenin" :D:D:D:D

Koptum gülmekten :D sagolun Syn. Skywolf :D:D:D

Tekne :D:D Mesajı Paylaş

yaklaşık milgem boyutlarında olan bir tekne nasıl destroyer diye sınıflandırılıyor ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: skywalker - 07 Haziran 2010, 19:50:51
yaklaşık milgem boyutlarında olan bir tekne nasıl destroyer diye sınıflandırılıyor ?

Acem işi olunca böyle. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Haziran 2010, 20:09:33
yaklaşık milgem boyutlarında olan bir tekne nasıl destroyer diye sınıflandırılıyor ?

Acem işi olunca böyle. :D
Bu kayıktan olsa olsa balıkçı kayığı olur.:) Korsanlar için gemilere daha iyi saldırırlar başka bir şey değil. Mesajı Paylaş

BU  ne ya  iranlılar iyiniyetli yapalım demişler ama olmamış  ;D ;D ;D ;D
Para boşuna gitmiş söyleselerdi biz yapardık. Mesajı Paylaş

Bulundurduğu silahlar veya kabiliyetine göre bir sınıflandırma yapılmış olabilir ama işte.. :-\ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 08 Haziran 2010, 14:07:45

Bulundurduğu silahlar veya kabiliyetine göre bir sınıflandırma yapılmış olabilir ama işte.. :-\

Harpoon yüklü bir MRTP-33 botunu da bu şekilde sınıflandırabilir miyiz sence?

İran kendi çabalarıyla bu kadar yapabiliyor. Eğer 30 sene önce bunu başarabilmiş olsalardı tabi durum farklı olurdu.  İran'ı küçümsemiyorum. Her ne kadar bu yaptıklarıyla dış politikada maskara olslar da, İç politikaya yönelik olumlu etki tartışılmaz derecede. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ilk önce sunu belirtmek isterimki, bence bunlarin Destroyer dedikleri gemi bizim Milgemden kücük, veyada bana öyle gözüküyor, küsük bile degilsede teknoloji sifirda denebilinir.:D

Biri bana Destroyerin ne oldugunu aciklayabilirmi, normal bir Savas Gemisi ile farki ne oluyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: MilliyetciVatandas - 08 Haziran 2010, 17:41:14
Ilk önce sunu belirtmek isterimki, bence bunlarin Destroyer dedikleri gemi bizim Milgemden kücük, veyada bana öyle gözüküyor, küsük bile degilsede teknoloji sifirda denebilinir.:D

Biri bana Destroyerin ne oldugunu aciklayabilirmi, normal bir Savas Gemisi ile farki ne oluyor?
tabiki küçük bizim milgem 2000 ton bu 1500 ton ayrıca destroyer dediğin genelde 4-8 bin ton arası oluyor,ama ayırt etmenin asıl yöntemi silah yüküdür.Destroyerler ağır silahlarla donanmıştır.Aslında askeri gemilerin sınıflandırılması ülkeden ülkeye değişiyor,mesela bizim burak sınıfı korvetler fransız donanmasında firkateyn olarak kullanılıyordu.Ama iranın yaptığıda komik yav,firkateyn dese neyse :) milgem bu gemiden her açıdan üstün,radarların,eh sistemlerinin ve atış kontrol sistemleri muhtemelen zayıftır.Ayrıca cıws sistemi yok sanırsam...Tasarımda özenli değil ne radar nede kızılötesi izi azaltacak şekilde yapılmamış.Silahları bilmiyorum ama füzeler muhtemelen çin malı yada modernize edilmiş eski amerikan füzeleri.Yani anlayacağınız gereksiz çalışma ama ellerinden bir şey gelmiyor ancak bu kadar...
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz