YENİ NESİL DENİZALTI PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 12:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TF-2000. doğruysa hele şükür diyelim Mesajı Paylaş

Bunların hepsini Kemalist mühendisler tasarlıyo inşa ediyo Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Ben de imam hatip mezunlardan şüpheleniyordum. Yoksa bu projeyi niye bu kadar sürüncemede Mesajı Paylaş

Bu projeleri her kim tasarlayıp üretiyorsa Allah razı olsun. Hepsini tebrik ediyorum. Bu arada ben de İmam-Hatip mezunuyum, Vallahi gecikmelerde benim bir dahlim yok. ;D Mesajı Paylaş

Biliyorum, bunun için de yazımın sonuna gülücük attım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 24 Ağustos 2024, 21:30:23
Bunların hepsini Kemalist mühendisler tasarlıyo inşa ediyo

Sn.putty bunların birçok kısmı Alman,sadece savaş yönetim sistemi ve naviyonikler Türk

Nerden biliyorsun belki işin içinde zamanında nakşibendi,menzil gibi tarikatlarda bulunmuş kişilerce inşaa ediliyorsa ne yapıcan ya burdan gelenler kritik yerlere geldiyse..

Mühendis'mi kesin kemalist....Yersen
Mesajı Paylaş

naksibendi menzil fetöcü gibi tarikatlardan torpilli  olmus olanlar

bir meslek sahipi olmaz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 24 Ağustos 2024, 23:15:03
naksibendi menzil fetöcü gibi tarikatlardan torpilli  olmus olanlar

bir meslek sahipi olmaz

Peki öyle olsun sizi mı kıracam Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz