Türk füzesi: Hedef menzil 2500 km

Başlatan akrep, 29 Aralık 2011, 20:04:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yanılmıyorsam İsrail yapımı Deliah füzesi ki İsrailin SOM füzesi de diyebiliriz, hedefe yönlendirildiğinde eğer hedefi vurmaktan vazgeçildiyse son ana kadar füze hedeften saptırılabiliyor ve hedef bölgesinde yeni hedef belirlenene kadar hareket halinde bekletilebiliyor bu Deliah füzesinin en önemli özelliğiymiş. Eee o zaman bizim SOM füzesinde hedefe atıldıktan sonra sonradan hedef değiştirilemiyor mu?  ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: the_tarix - 02 Şubat 2012, 14:48:12
Yanılmıyorsam İsrail yapımı Deliah füzesi ki İsrailin SOM füzesi de diyebiliriz, hedefe yönlendirildiğinde eğer hedefi vurmaktan vazgeçildiyse son ana kadar füze hedeften saptırılabiliyor ve hedef bölgesinde yeni hedef belirlenene kadar hareket halinde bekletilebiliyor bu Deliah füzesinin en önemli özelliğiymiş. Eee o zaman bizim SOM füzesinde hedefe atıldıktan sonra sonradan hedef değiştirilemiyor mu?  ::)
At güncelle  özelliğidir  ve  bence  bizim  seyir füzelerimizde bu özellik vardır. Mesajı Paylaş

arkadaslar anlayamadığım birşey var bu denizaltılarımız füze atamıyorlarsa ne işe yarıyacaklar savaş zamanında ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes123 - 27 Ağustos 2012, 00:37:55
arkadaslar anlayamadığım birşey var bu denizaltılarımız füze atamıyorlarsa ne işe yarıyacaklar savaş zamanında ?

Gür sınıfı denizaltılarımız füze fırlatma kabiliyetine sahipler. Denizaltılar denizlerin sinsi silahlarıdırlar. Füzeden ziyade torpido ile düşman gemilerini batırmaya yararlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Son durum nedir ? Envantere 1500 veya 2500 km menzilli füzeler dahil edildi mi ? Mesajı Paylaş

Yavaş,bekleyin yahu nedir bu hız. Ağıza kolay geliyor ama o kadar kolay değil o işler. Mesajı Paylaş

ben o kadar uğraştım öğrenemedim avabuco sabır sabır ;D Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Alıntı Yap
TOROS'tan SOM'a, GÖKTUĞ'a...

Ülkemiz için çalışmaya, yerli ve milli mühimmat geliştirmeye devam ediyoruz.

https://mobile.twitter.com/SageTubitak/status/1337038732453687296

Mesajı Paylaş
]

Sungurun yanina Cirit koymayi unutmuslar Mesajı Paylaş

2500 km füze yapmak için ne gerekli? Neyi yapabiliyor  , neyi yapamıyoruz? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz