PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (75.6%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
12 (14%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
9 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 86

Abi lütfen, bir konu yanlış yere açılmış bu kadar :). Genel konular bana da çok genel başlık gibi geldi başlığın içerik de belli değil. Sayın RekarnO aman diyorum gitmeyin durun forum arada kaynıyacak iş yükü çıkıyor, üye artıyor. Sayın Skywolf bir yerde haklısınız ama arkadaşlık bozmaya değmez taşıyıverin :) görmemiştir belki bilmiyorum yani. Site şu an en seviyeli defence industry forumu. Waff bile yunan-Türk atışmasıyla kaynıyor. Büyütmeyin lütfen :). (çok gülücük attık ama) Mesajı Paylaş

Birşeyi büyüttüğüm yok. Ama gereksiz yere sürekli sızlanılmasından rahatsızım. Kaldı ki sızlanan arkadaş bilmediği konularda ısrarla aynı davranışı gösteriyor. Hiçbir yöneticimi bırakmak gibi bir niyetim yok. Buna rekarko da dahil. Bu şekilde, bu ekiple devam edeceğiz. İhtiyaç duyarsak tabiki ileride yönetici alımlarımız olacak. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Merak edip konuyu baştan sona okudum. Bu kadar boş şey için bu kadar boş laf edilmesi buraya yakışmamış. Rekarno çok şey biriktirmiş zamanla ve bir kıvılcımla da patlamış. :)

Bu site kendi alanında en seviyeli ve düzgün sitelerden biri. Çok yoğun takip edemiyorum ama şimdiye kadar yönetimin hiçbir yanlışını görmedim. Aliarslan adındaki o üyeyi bile uaklaştırmadan önce defalarca uyardınız ve düzelmesini öğütlediniz.

Skywolf yöneticilik yapacaklara örnek gösterilecek biridir, tabi tanıdığım kadarıyla. Yukarıda, kafasına göre yönetici aldığı ve siteyi birileriyle "doldurduğu" söylenmiş.

Sevgili rekarno; skywolf orduya subay almıyor, siteye yönetici alıyor. Kağıt üzerinde bile olmayan, bir "tık" ile yapılan iş. Hak etmek, kendini kanıtlamak gibi durumlarla alakasının olması gerektiğini düşünmüyorum. "Yönetici" yapılan kişiler siteye yön versin, siteyi yönetsin diye değil kendilerine verilen görevi yerine getirsinler diye yönetici yapılıyor. Anladığım kadarıyla siz de bunlardan birisiniz ve siteyi kuran, genel yönetici skywolf. Bu durumda sizin çoğu kişiden haberinizin olmaması doğal. Siz sadece size verilen görevleri yapın ve gerisine karışmayın.

Bu konu içerisinde ise skywolf'un haklılığı ortada. Bir yönetici olarak sizin en başta site kurallarını eksiksiz bilmenizi ve üyelere örnek olmanızı istiyor. Bir yönetici basit bir hata yaptığında da haliyle şaşırıyor ve sitem ediyor. Bir yöneticinin yanlış bölüme konu açması okmik bir durumdur. Anlaşılan tekrarlanmış ki sizi mesajla uyarmak yerine konuya mesaj yazılmış. Bu durumdan hareketle yönetimi eleştirmek, birikmişleri ortaya dökmek, sitem etmek ve küsmek, gitmek; yanlış olduğu kadar da komik bir durumdur.

Bence bu konuyu da silin, yada konu dışındaki mesajları temizleyin. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Tamam madem tartışma var size bir öneri. Sayın skywolf ve Rekarno kardeşlerimi çok severim. Biriniz yöneticilerin görevini yapmadığını bu yüzdende sitede bir fazla iş yükü olduğu kanaatinde. Bende katılıyorum. Bu konuda benim yöneticiliğe adaylık konumdada baya üyemiz destek verdiler. Ha konuyu kim ve neden kilitledi orası karışık hiç açmıycam.  Sayın skywolf ise bu yönetici arkadaşların çok katkı yaptığını şu an öss ve ,sağlık vb. sorunlar yüzünden aktif olamadıklarını söylüyor. Kabul.

Size önerim sayın skywolf ve aktif diğer yönetici arkadaşlar, madem bu adamların sorunları var o yüzden aktif olamıyorlar onlar gelene kadar 1-2 bilemediniz üç arkadaşımızı geçici olarak onlar gelip aktif olana kadar moderatör olarak alınız veya yeni bir rütbe bölümü açıp ve yetkiler verip o rütbeye yükseltiniz. Siteyle uğraşabileceğini belirten ve eski moderatörler gelince görevden alınmasını saygıyla karşılayacak bu kişiler görevlerini yapar ve eski arkadaşlar gelincede bırakırlar. Ha içlerinden yaptığı işi beğendikleriniz olur onlarıda asıl göreve alırsınız orası size kalmış.

Bu fikir bence olanları yatıştırmak siteye bir stop-gap çözüm yaratmak açısından mükkemel böylece kimsenin kafası ağrımaz.   

Not: Ben şovmen değilim, şovmen olsam sitede bu kadar takılıp  katkı yapmak için uğraşmaz talkshow programı yapardım.

Saygılarımla..... Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Bu konuda defalarca açıklamada bulundum. herhalde bir anlayış sorunu olan da sensin ki aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Sitede iş yükü yoğunluğu diye birşey yok şu an. Dolayısıyla yönetici alımı gibi bir ihtiyacımız da yok. Bunları defalarca belirttiğim ve bu konuda kesin kararlı olduğumu ANLAYABİLESİNİZ diye o konuyu kilitledim. ÖZel mesajla da sana defalarca izah ettim. Bir daha da bu konu hakkında görüş, öneri, dayatma, fikir, üyelerin desteği arkamda, vs gibi birşey duymak istemiyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Şubat 2011, 11:05:14
Bu konuda defalarca açıklamada bulundum. herhalde bir anlayış sorunu olan da sensin ki aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Sitede iş yükü yoğunluğu diye birşey yok şu an. Dolayısıyla yönetici alımı gibi bir ihtiyacımız da yok. Bunları defalarca belirttiğim ve bu konuda kesin kararlı olduğumu ANLAYABİLESİNİZ diye o konuyu kilitledim. ÖZel mesajla da sana defalarca izah ettim. Bir daha da bu konu hakkında görüş, öneri, dayatma, fikir, üyelerin desteği arkamda, vs gibi birşey duymak istemiyorum.

Bakın sayın.skywolf ben dobra bir insanım sayın.avcı beni iyi tanır. Karşımdaki kişi yöneticide olsa korkmam ve içimden geçeni saygı çerçevesinde söylerim. Bence anlayış sorunu sizde herkes demeyimde çoğu kişinin yönetimde aksaklık olduğunu yeni yöneticinin alımının faydalı olmalarını belirtmelerine rağmen siz anlamıyor ve tek başınıza muhalefet yapıyorsunuz. Ben burada sizinle aynı örüşü aşırı şekilde savunan ne yazıkki sadece sizi görüyorum. Ne yazıkki şu aralar site Mutlak Monarşi ile yönetiliyor. Biraz sarayınızdan çıkın ve biz halkınıza kulak verin. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

İşine gelirse Hawkerx, bizde yönetici ihtiyacı yok diyorum. Siteyi kontrol eden ve yöneten ben olduğum için diyorum. Kim ne derse desin benden iyi bilen yok ki. Halen bilmediğini konularda ahkam kesip komik duruma düşmekte ısrar ediyorsunuz. Sen kendi kuracağın sitede istediğin gibi bir yönetim oluşturursun. Burada monarşi değil demokrasi var. Ama patron benim ve işletmemde güvenmediğim adamlara asla görev vermem. İstedikleri kadar kendilerini övsünler, yandaşları vs olsun. Umurumda bile değil. Özellikle de övenlerden fazla şikayet edenler varsa... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Şubat 2011, 11:28:42
İşine gelirse Hawkerx, bizde yönetici ihtiyacı yok diyorum. Siteyi kontrol eden ve yöneten ben olduğum için diyorum. Kim ne derse desin benden iyi bilen yok ki. Halen bilmediğini konularda ahkam kesip komik duruma düşmekte ısrar ediyorsunuz. Sen kendi kuracağın sitede istediğin gibi bir yönetim oluşturursun. Burada monarşi değil demokrasi var. Ama patron benim ve işletmemde güvenmediğim adamlara asla görev vermem. İstedikleri kadar kendilerini övsünler, yandaşları vs olsun. Umurumda bile değil. Özellikle de övenlerden fazla şikayet edenler varsa...

Sayın rekarno ve falconun siteyle ilgilenmeyi bıraktığı ve sizin siteyle ilgilenmek için çırpındığınız ve hatta yeterli olamadığınız günleri görmeyi o kadar istiyorumki sayın skywolf Mesajı Paylaş

Bekle bekle, bence çok beklersin. :)
İstersen kına bile gönderebilirim. :)
İstediğim her zaman istediğim vasıflarda yönetici bulabiliyorum. Her zaman buldum. Kaç sene forum yöneticiliği yaptım. Kime nasıl görev vereceğimi de çok iyi bilirim. Bilmeyenlere laf anlatmaya da bayılırım. Mesela başkalarının yönetiminden, tavırlarından şikayet edip, kendisi de onları aratmayan davranışlar gösterenlere yöneticilik asla vermem.

Mesela sen, kendini epey övdün. eminim özel mesajlarla kendine epey de yandaş buldun. Ama bence durumun kendi kendine diploma veren birinden farksız. Daha çok şey görmen gerek. Sadece savunma sanayi alanında değil, hayatın genelinde.

Bu konuyu bilerek amacından uzaklaştırıp buralara kadar geitridm. Biraz daha yazarsan neden sana yöneticilik vermediğim konusunda haklılığımı ortaya koyacaksın. Devam et. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Şubat 2011, 11:46:08
Bekle bekle, bence çok beklersin. :)
İstersen kına bile gönderebilirim. :)
İstediğim her zaman istediğim vasıflarda yönetici bulabiliyorum. Her zaman buldum. Kaç sene forum yöneticiliği yaptım. Kime nasıl görev vereceğimi de çok iyi bilirim. Bilmeyenlere laf anlatmaya da bayılırım. Mesela başkalarının yönetiminden, tavırlarından şikayet edip, kendisi de onları aratmayan davranışlar gösterenlere yöneticilik asla vermem.

Mesela sen, kendini epey övdün. eminim özel mesajlarla kendine epey de yandaş buldun. Ama bence durumun kendi kendine diploma veren birinden farksız. Daha çok şey görmen gerek. Sadece savunma sanayi alanında değil, hayatın genelinde.

Bu konuyu bilerek amacından uzaklaştırıp buralara kadar geitridm. Biraz daha yazarsan neden sana yöneticilik vermediğim konusunda haklılığımı ortaya koyacaksın. Devam et.

Konu biraz daha yazmak değil. Hakkımda bir görüş belirtiliyor ve bana da cevap hakkı doğuyor. Ben niye kına yakayımki ben her zaman sitenin iyiliğini istiyorum. Bu tip iyi siteler olmasa görüşlerimizi nerde paylaşıcaz. Güzel yöneticiler bulmuşsun tebrikler :) . Ben kendimi övmedim kendime göre ne kabiliyette olduğumu söyledim. Kimseyede destek için baskı yapmadım görüş belirtmelerini istedim. Sizle benim karşı karşıya özel olarak kaç kere konuşmuşluğumuz var , nasıl olurdabeni tanımadan etmeden hakkımda görüş belirtirsiniz. Gelin özele sayın.avcıda oldugu gibi biraz sohbet edelim kendimi övmediğimi anlarsınız. İdef 2011 dede sizle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz