PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (75.6%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
12 (14%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
9 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 86

Yaralanan üç askerden biri şehit oldu. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. :( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bugün aynı üsse uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldığı haberlerini izledim televizyonda. üssün yanından geçen hareket ahlindeki bir araçtan ateş açmışlar. Saldırganlar kaçmış. Herhangi bir kayıp yok.

Ayrıca az önce izlediğim Dışişleri Bakanı Sayın Davutoğlu'nun canlı yayındaki basın toplantısında bir gazetecinin bu konuyla ilgili sorduğu soruya; "Bu olayla ilgili soruşturma devam etmekte. Soruşturma sonuçlanmadan ve konuyla ilgili herhangi bir kanıt olmadan böyle bir suçlamada bulunmak doğru olmaz." dediğini kendi kulaklarımla duydum. Sayın bakanı bı davranışından dolayı tebrik ederim. Üst düzey bir devlet görevlisi olarak yapılması gerektiği gibi bir açıklamada bulundu. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Saldırıyı İsrail'in üzerine atmak paranoyadan başka bir şey değildir, Belki saldırıyı yaptıran İsrail olabilir ama bunu asla kendi fiziki güçleri ile gerçekleştirmezler.

Mesajı Paylaş

İskenderun'daki katilleri tanıyorum

Kürt Açılımı'ndan cesaret alan PKK'nın giderek tırmanan saldırıları, son haftalar içinde görülmemiş  boyutlara ulaştı.     

En sonunda, İskenderun'da Deniz Üssü'ne saldırarak, çatışmaları cepheden sürdürecek kadar cesaret bulabildi İmralı Canisi'nin köpekleri.

1 Mayıs'tan sonra geçen bir ay içinde 23 şehit verdik İskenderun'da şehit olan yedi yiğit genç ile birlikte.

30 günde 23 şehit, 33 yaralı.

Gazetelerde çıkan resimlerden , teröristleri sizler gibi ben de teşhis ettim.

Açıklıyorum bunların kimler olduğunu.

Tunceli'de de, Bitlis'te de, Hakkari'de de İskenderun'da da askere korucuya kurşun sıkan eller, hep aynı kişilere ait.

Bunlar, AKP'nin geçtiğimiz kış, davullu zurnalı törenlerle karşılattığı, Devletin Savcısını, Hâkimini ayaklarına kadar gönderdiği teröristlerin "Açılım Arkadaşları"dır.

Açılım safsatasından sonra Cumhurbaşkanı'nın "iyi şeyler olacak" diye verdiği demeçte kastedilen bu mudur?

Başbakan Erdoğan'ın "umut verici gelişmeler" diye müjdelediği gelişmeler bunlar mıdır?

Bütün bu olanlardan sonra, Kandil de bu teröristlere hamilik yapan PKK yardakçısı Peşmerge Reisiyle Ankara'da kucaklaşmasını, bu saldırılardan sonra Başbakan millete nasıl izah edecek?

"AKP, Türk Milleti'nin ezberini bozmaktadır" sözlerini çok sık kullanan PKK İşbirlikçisi Kalemleri haklı çıkaran gelişmeler yaşıyoruz ülke olarak.

Geri adım atmanın adı, "diyalog",

Zalimle işbirliğinin adı, "eş başkanlık",

Aldatılmanın adı, "zafer",

Teslim olmanın adı, "açılım",

Bozgunculuğun adı, "demokratik çözüm"  olarak değiştirilmiş, gerçekten bu olanlar karşısında Türk Milleti'nin ezberi bozulmuştur.

Bu utanç, İstanbul'u yeniden Bizans yapmaya çalışan Başbakan Erdoğan'ın alnında kara bir leke olarak kalacaktır.

Başbakan, Türk Milliyetçilerinin "ya milliyetçilik, ya teslimiyetçilik" çağrısına, teslimiyetçiliği en ileri noktasına kadar taşıyarak cevap vermiştir maalesef.

http://www.internethaber.com/iskenderundaki-katilleri-taniyorum-10002y.htm Mesajı Paylaş

Emine Ayna'dan tüyler ürperten sözler

03 Haziran 2010 Perşembe 13:56

PKK'nın İskenderun'daki saldırısını değerlendiren BDP'li Emine Ayna, 'Savaş, sadece Kürdistan'da olmayacak' dedi.

BDP Mardin Milletvekili Emine Ayna, İskenderun'daki saldırıya değinirken, "Ben İskenderun'daki eylemden şunu anladım. Bu savaş artık sadece Kürdistan'da olmayacak" dedi.

BDP Diyarbakır İl Başkanlığı'nca önceki gün operasyonların durdurulması, cezaevindeki çocukların serbest bırakılması ve Kürt sorununun barışçıl yöntemlerle çözümlenmesi için "Ya özgürlük, ya hiç" sloganıyla önceki gün düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 25 bin kişi katıldı.

Ayna şunları söyledi:

"Ben İskenderun'da gerçekleşen eylemden şunu okudum. Artık bu savaş sadece Kürdistan'da olmayacak. Ben bunu okudum. Kimse kızmasın bana bunu söylediğim için. Gerçekler acıdır, acıtır. Gerçekleri konuşmak zorundayız, konuşursak çözebiliriz. Birbirimizi kandırarak değil. Kafamızı kuma gömerek değil. Bu mudur hükümetin, Başbakan'ın istediği? Bu savaşın bütün Türkiye'ye yayılması mıdır? Zevk mi alıyor insanların ölmesinden, haklarının ihlal edilmesinden?

Nedir derdi? Yeter artık. Bir çağrı yapıyorum herkese. Kürdüne, Türküne herkese çağrı yapıyorum: Öyle görünüyor ki, bundan sonra bir savaş gelişirse geçirdiğimiz 30 yıl gibi olmayacak. Herkese çağrım, değil bir gün bir saniye bile durmayalım. Barış için, özgürlük, eşitlik, adalet için hep birlikte bütün gücümüzle çalışıp çabalayalım."

http://www.internethaber.com/emine-aynadan-tuyler-urperten-sozler-257651h.htm Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aliarslan - 02 Haziran 2010, 20:40:28
Saldırıyı İsrail'in üzerine atmak paranoyadan başka bir şey değildir, Belki saldırıyı yaptıran İsrail olabilir ama bunu asla kendi fiziki güçleri ile gerçekleştirmezler.

Bu ne tuhaf bir yaklaşım.
Hem paranoya diyorsun hemde İsrail yaptırmış olabilir diyosun. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bosna_sancak - 03 Haziran 2010, 23:53:28

Hem paranoya diyorsun hemde İsrail yaptırmış olabilir diyosun.
[/quote]

Tuhaf olan ne?
Olabilir ile olmuştur arasında dev gibi bir fark var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Haziran 2010, 18:28:52
Emine Ayna'dan tüyler ürperten sözler

03 Haziran 2010 Perşembe 13:56

PKK'nın İskenderun'daki saldırısını değerlendiren BDP'li Emine Ayna, 'Savaş, sadece Kürdistan'da olmayacak' dedi.

BDP Mardin Milletvekili Emine Ayna, İskenderun'daki saldırıya değinirken, "Ben İskenderun'daki eylemden şunu anladım. Bu savaş artık sadece Kürdistan'da olmayacak" dedi.

BDP Diyarbakır İl Başkanlığı'nca önceki gün operasyonların durdurulması, cezaevindeki çocukların serbest bırakılması ve Kürt sorununun barışçıl yöntemlerle çözümlenmesi için "Ya özgürlük, ya hiç" sloganıyla önceki gün düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 25 bin kişi katıldı.

Ayna şunları söyledi:

"Ben İskenderun'da gerçekleşen eylemden şunu okudum. Artık bu savaş sadece Kürdistan'da olmayacak. Ben bunu okudum. Kimse kızmasın bana bunu söylediğim için. Gerçekler acıdır, acıtır. Gerçekleri konuşmak zorundayız, konuşursak çözebiliriz. Birbirimizi kandırarak değil. Kafamızı kuma gömerek değil. Bu mudur hükümetin, Başbakan'ın istediği? Bu savaşın bütün Türkiye'ye yayılması mıdır? Zevk mi alıyor insanların ölmesinden, haklarının ihlal edilmesinden?

Nedir derdi? Yeter artık. Bir çağrı yapıyorum herkese. Kürdüne, Türküne herkese çağrı yapıyorum: Öyle görünüyor ki, bundan sonra bir savaş gelişirse geçirdiğimiz 30 yıl gibi olmayacak. Herkese çağrım, değil bir gün bir saniye bile durmayalım. Barış için, özgürlük, eşitlik, adalet için hep birlikte bütün gücümüzle çalışıp çabalayalım."

http://www.internethaber.com/emine-aynadan-tuyler-urperten-sozler-257651h.htm

Artık amaç belli.Þerefsizlerin asıl amacının kürt sorunu olmadığı birkez daha anlaşıldı.Bal gibi başka devletlerin Türkiye'yi dizginleme büyümesini engellemedir amaç ve bu işin içinde İsrail'in olmaması imkansız. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Haziran 2010, 23:56:55
Alıntı yapılan: bosna_sancak - 03 Haziran 2010, 23:53:28

Hem paranoya diyorsun hemde İsrail yaptırmış olabilir diyosun.

Tuhaf olan ne?
Olabilir ile olmuştur arasında dev gibi bir fark var.
[/quote]
Bu işin bir paranoya olduğuna inanan birinin hemen ardından olabilir demesi kadar tutarsız birşey olamaz. Mesajı Paylaş

Paranoya yaşayan insan olduğunu düşünür. Kesinlik arzeder.

Olabilir diyen insan olabilirliğini düşübür. Olasılık arzeder.

İkisi çok farklı şeyler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz