PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (75.6%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
12 (14%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
9 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 86

Dayanak mı istiyorsun? Gözlerini aralayıp bir bak bakalım çevrene... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

slm evt ulke gercekten buyuyor sata sata birsey kalmadı sıra elektik santralerine geldi hadi hayırlısı bakalım,zarar eden kuruluş satılır ama kar eden neden satılır anlamış değilim?Bir kere el kaide abd kurdu kullandı muhtemelen yakında tarih çöpüne gömer...saygılar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Haticeye değil  neticeye bakın  ,  son  5 yıldır  terör hep zor zamanlar yaşıyor diyoruz  , zor veya kolay   işte kanlı canlı karşımızdalar  ,terörist sayısında eksilmemi olmuş , hayır  terörist  destekcisimi azalmış  , hayır   , lafın özü biz terörle mücadelede  yeterince  iyi değiliz  yada  hainimiz  çok  ve  terörü koruyor  ,  14 tane değil bugün 1400 tane gebertseniz  1 ay içinde  o kadro  yeniden kurulur  ,  dağdaki  nüfusu  arttırmak isteseler  hemen arttırırlar  ,  bakmak kolay olsa  1 gün bile düşünmeden  dağları  onbinlerce teröristle doldururlar    yani  onların  kendilerine köpeklik  yapacak  adama  çokta ihtiyaçları  yok    doğuya  gidin  köpeklik yapacak  şerefsiz çok  ,  bizim  köpek öldürmeyi başarı  saymamız  en büyük yalnışımız  itin soyu bitmez  bizim  bunların başındakileri almamız  daha  ziyada öldürmemiz lazım. Mesajı Paylaş

4 saat çatışıyorlar sonrada geldikleri gibi gidiyorlar,afganistan,somali,nijerden farkımız yok valla yazık ya Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 10 Ocak 2013, 11:36:25
4 saat çatışıyorlar sonrada geldikleri gibi gidiyorlar,afganistan,somali,nijerden farkımız yok valla yazık ya
Lafta  kalan güzel uygulamalarımız vardı  , mesela  f-16 lar  artık  birliklere 50 metre mesafedeki hedefleri  dahi vurabilecekti  ,  güya bunu  karakol baskınlarına gelen teröristlerin imhası için istemişlerdi  ,  4 saatte  sen uçak kaldırıp  karakol etrafını  temizleyemiyeceksen neden böyle  kararları onaylıyorsun  ,  4 saatte  en az  4 bin komandonun o bölgeye intikalini  gerçekleştrebilecek aracın ve imkanın varken terörist  elini kolunu sallaya sallaya  baskın yaptığı gibi gidiyorsa  genelkurmaylık  lider kadrosunu  değiştirsin , kimsenin  zoruna gitmesin arkadaş  devletin içerisi  vatan haini kaynıyor  ,  30 tane anka olsa  ve hepsi silahlı olsa  ,  alımı  kararlaştırılan  60 tane t-129  teslim edilmiş olsada  hiç bir şey  değişmez  , terör yine aynı hızda ve güçte devam eder  , biz dağları değil  meclisi + istibaharatı +orduyu +emliyet teşkilatını vb. birçok kurumu  temizlemedikten sonra  terörle mücadele adı altında atılan her adım saçmalıktır. Mesajı Paylaş

Bahsettiğin kurumları temizlemekten ziyade komuta kontrol sisteminde çok köklü değişikliklere gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Karar alma mekanizması güçlendirilmeli ve hızlandırılmalı. Takip kararı alana kadar teröristler kaçıp gidiyor diye düşünüyorum. Ama bu sadece benim düşüncem sorunun bununla hiç alakası olmayadabilir tabi. Mesajı Paylaş

İşte suikaste uğrayan 3 PKK'lı kadın
yeni haber Giriş Saati: 10.01.2013 11:44
Güncelleme : 10.01.2013 11:59
Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan PKK ofisinde üç kadının öldürülmesiyle ilgili detaylar netleşiyor.

Alınan bilgilere göre kimliği belirsiz kişi yada kişiler, Gare du Nord bölgesinde bir büroda bulunan 3 PKK'lı kadın yöneticiye saldırıda bulundu.

İçerde bulunan ve PKK'nın kurucularından biri olarak da kabul edilen Sakine Cansız, Fidan Doğan ile Leyla Söylemez adındaki kadınlar öldürüldü.

Suikastte susturuculu silah kullanıldığı sanılıyor. Ancak henüz Fransız polisinden resmi bir açıklama yapılmadı.

Cansız ve Doğan'ın başlarından, Söylemez'in ise karnından vurulduğu bildirilirken, Fransız polisi bina içerisinde incelemelerde bulunuyor.
Saldırının saati tam olarak bilinmiyor. 9 Ocak günü saat 18:00 - 19:00 civarında olduğu tahmin ediliyor.

Suikastin olduğu büronun önünde göstericiler toplandı sloganlar atıyor.

AK Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Çelik konuyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırırken bunun PKK'nın bir iç hesaplaşması olduğu yorumunda bulunda. "Bu süreç kimilerini rahatsız etti. Bu nedenle bunun bir iç hesaplaşma olduğu görülüyor." dedi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 10 Ocak 2013, 14:27:20
İşte suikaste uğrayan 3 PKK'lı kadın
yeni haber Giriş Saati: 10.01.2013 11:44
Güncelleme : 10.01.2013 11:59
Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan PKK ofisinde üç kadının öldürülmesiyle ilgili detaylar netleşiyor.

Alınan bilgilere göre kimliği belirsiz kişi yada kişiler, Gare du Nord bölgesinde bir büroda bulunan 3 PKK'lı kadın yöneticiye saldırıda bulundu.

İçerde bulunan ve PKK'nın kurucularından biri olarak da kabul edilen Sakine Cansız, Fidan Doğan ile Leyla Söylemez adındaki kadınlar öldürüldü.

Suikastte susturuculu silah kullanıldığı sanılıyor. Ancak henüz Fransız polisinden resmi bir açıklama yapılmadı.

Cansız ve Doğan'ın başlarından, Söylemez'in ise karnından vurulduğu bildirilirken, Fransız polisi bina içerisinde incelemelerde bulunuyor.
Saldırının saati tam olarak bilinmiyor. 9 Ocak günü saat 18:00 - 19:00 civarında olduğu tahmin ediliyor.

Suikastin olduğu büronun önünde göstericiler toplandı sloganlar atıyor.

AK Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Çelik konuyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırırken bunun PKK'nın bir iç hesaplaşması olduğu yorumunda bulunda. "Bu süreç kimilerini rahatsız etti. Bu nedenle bunun bir iç hesaplaşma olduğu görülüyor." dedi.
Görüşmeleri yapıp atarsın nifak tohumlarını aralarına böyle birbirlerini yerler işte bu siyasettir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz