PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (75.6%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
12 (14%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
9 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 86

Erdoğan'dan Barzani'ye: Ya temizleyin ya geliyoruz
Erdoğan, başsağlığı için arayan Kuzey Irak Lideri Mesud Barzani'ye böyle sert çıktı
22.10.2011 - 08:38

Başbakan Erdoğan, Çukurca saldırıları sonrası başsağlığı için arayan Kuzey Irak Lideri Mesud Barzani'ye böyle sert çıktı
YETER ARTIK YA GEREĞİNİ YAPIN YA DA..

Haberturk'ten Bülent Aydemir'in haberine göre; Hakkâri Çukurca'da 24 şehit verilen terörist saldırının ardından Kuzey Irak'taki bölgesel yönetimle başlatılan temasların ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre Başbakan Tayyip Erdoğan terör saldırısının olduğu gün kendisini taziye için arayan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin Lideri Mesud Barzani'ye artık tahammül kalmadığını ve PKK'nın Türk-Kürt kardeşliğine zarar verdiğini belirterek rest çekti: "Yeter artık. Bundan milletim de ben de çok çektik. Gereğini yapın. Ya Kandil'i siz temizleyin, ya peşmergelerle birlikte yapalım, ya da biz gireceğiz. Operasyon yapma meraklısı değiliz ancak PKK'nın Kuzey Irak'taki faaliyetleri sona ermeli. Terör örgütünün lojistik desteği kesilmeli."
SİYASİ DESTEK VAR AMA...

Bu açık mesajlar, Ankara'ya davet edilen KDP Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani'ye de iletildi. Barzani'nin PKK'nın kendilerine silah çevirmesinden ve Kürtler arasındaki çatışmadan endişe ettiği belirtildi. Kuzey Irak yönetiminin Türkiye'ye her türlü siyasi desteği verdiği ancak peşmergelerin PKK'ya müdahalesi konusuna çekinceli yaklaştığı öğrenildi. Kuzey Irak yönetiminin, elinde gerekli teçhizatı bulunan ve eğitim almış 80-100 bin kadar silahlı gücü olduğu belirtildi.

http://www.ensonhaber.com/erdogandan-barzaniye-ya-temizleyin-ya-geliyoruz-2011-10-22.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sayın başbakan, bunu onlara çok önce söylemeli, yapmadıklarında gereğini siz yapmalıydınız. Yeni değilsiniz, senelerdir ülkeyi tek başınıza iktidar olarak yönetiyorsunuz. Çok pasifsiniz bu konuda. Çok taviz veriyorsunuz. Bugün peşmergelerden pkknın lojistiğini kesmesini değil, o canilerin kellelerini istelemeliydiniz, Yoksa ben gelir alırım demeliydiniz. Kimse, özellikle bir avuç peşmerge ve bir avuç terörist, Türkiye Cumhuriyeti'ni küçük düşüremez. Devleti yöneten kişi olarak acilen gerekeni yapmalısınız. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

PKK'nın üst düzey sözde komutanları öldürüldü!
PKK terör örgütü kendisine yakın bir internet sitesinden yaptığı açıklamada, TSK'nın 10 Ekim'de gerçekleştirdiği hava saldırısında sözde komutanlarının öldüğünü duyurdu
22 Ekim 2011 Cumartesi, 10:05:32
PKK'nın üst düzey sözde komutanları öldürüldü!

HABERTURK.COM

Hakkari Çukurca'da gerçekleşen kanlı terör eyleminin ardından başlatılan hava destekli kara operasyonları sürerken, terör örgütünün, TSK'nın 10 Ekim'de gerçekleştirdiği hava operasyonunda ağır bir darbe yediği kendi açıklamasıyla ortaya çıktı.

Örgüt kendisine yakın bir internet sitesinden yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 10 Ekim tarihinde yaptığı ve Kuzey Irak'taki Hakurk ve Hinere kamplarını hedef alan hava harekatında örgütün sözde Hakkari sorumlusu "Alişer Koçgiri" kod adlı Yücel Halis, sözde komutanlar "Cudi" kod adlı Rüstem Osman, "Çiçek Kıçi" kod adlı Guhar Çekirge ve 7 elebaşısının öldürüldüğünü açıkladı.

Örgüt açıklamasında, Hakkari Çukurca'ya yapılan saldırının da ölen sözde komutanları için yapıldığını duyurdu.

PKK'nın öldürülen sözde komutanlarının, 21 Ekim 2007 gerçekleştirilen ve 13 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan Dağlıca'daki terör eyleminin de ardında olduğu biliniyor.

10 Ekim'de gerçekleşen bu hava operasyonu TSK'nın, PKK'nın üst kadrosu üzerinde en net sonuç aldığı operasyon oldu.

Son dönemde gerçekleştirilen hava operasyonlarında PKK'ya ağır darbeler vurulduğu medyada da yer almıştı. Birçok terör uzmanına göre, TSK son operasyonlarda mağaraları delen bombalar kullanmaya başladı ve bu terör örgütüne ağır darbeler vurdu.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/681582-pkknin-ust-duzey-sozde-komutanlari-olduruldu Mesajı Paylaş

53  soysuz  öldürülmüş  ,  peşmerge  türk  ordusu  ıraka  girecek  korkusundan  tam  istibaharat  sağlamaya  başlamış  en  güzel    ise  operasyonlarda  şehitimiz  yok ,  tamamiyle profesyonel  askerler  yollanmış  ,  demekki istenildiğinde  yapılabiliyormuş 
53 leş  inşallah 1053  olur.

http://haber.mynet.com/terorist-telsizlerinden-cigliklar-duyuluyor-598321-guncel/ Mesajı Paylaş

zaten teröristle mücadele böyle olmalı bul ve yoket.bu stratejide 3 zamanda çok önemli saldırıdan önce,saldırı sırasında,saldırıdan sonra.sonuçta bu adamlar illaki bir yerden saldıracak ister dağda keleşle,doçkayla ister şehirde bombalı araçla ,intahar saldırısıyla terörün amacı bu sonuçta.bi çukurcada 2 zamanda çuvalladık.en azından 3.zaman olan saldırı sonrasında çuvallamamışız.200de 53 gayet iyi dahada artar umarım.hemde sadece bir kayıpla oda mayına basan kekliktepedeki uzmanımız oldu.allah rahmet eylesin.verdiğimiz zaaiyat ve şehitlerimiz bu kadar olmasaydı aslında dağda bayırda aradığın bulmak için milyon dolarık aletler kullandığın şerefsizlerin 200 tanesini bir arada bulmak büyük fırsat en azından bu fırsatı iyi değerlendirmişiz bu kez.ama keşke şehidimiz olmadan olsaydı bu içimiz bukadar yanmasaydı. Mesajı Paylaş

Öldürülen köpek sayısı 85 yükselmiş arkadaşlar.Þehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Daha birçok yerdede leşlere ulaşamıyolarmış bölgenin mayınlı olduğunda dolayı. Mesajı Paylaş
Kuvvete dayanamayan adalet aciz;Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.

Alıntı yapılan: Stryker - 22 Ekim 2011, 20:53:56
Öldürülen köpek sayısı 85 yükselmiş arkadaşlar.Þehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Daha birçok yerdede leşlere ulaşamıyolarmış bölgenin mayınlı olduğunda dolayı.

Kaynak? Mesajı Paylaş

Kuvvete dayanamayan adalet aciz;Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.

Alıntı yapılan: Stryker - 22 Ekim 2011, 20:53:56
Öldürülen köpek sayısı 85 yükselmiş arkadaşlar.Þehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Daha birçok yerdede leşlere ulaşamıyolarmış bölgenin mayınlı olduğunda dolayı.
öyle pkk 300 kişiyle saldırdı diyip sonrasında 100 leş varmış demekle intikam olmaz, pkk 300 kişiyle saldırmıssa sen 1000 tane kelle alacaksınki adı intikam olsun... 10000 askerle harekat yapıp 100 kelle almak en azından beni tatmin etmez.. Ayrıca bu leşleri neden göstermezler tvler de söyle milletin içi rahatlasın, benimde sinirlerim yatıssın Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz