0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zenciler arasında suç oranının yüksekliği zencilerin yaşadıkları ortamla yani gelir durumlarıyla doğrudan alakalıdır ve her zaman düşük gelir grubu suç işlemeye daha çok meyillidir suç oranları yüksektir hele bir de helal haram tanımıyorlarsa sonuç felaket olacaktır.
Alıntı yapılan: UYVAR - 24 Temmuz 2018, 16:36:35Araplıkta sıkıntı yok. Onu kasabalı zihniyetiyle yorumlayanlarda var. Yalnız Ötüken'e hazar türklerini almıyoruz.(senin için demiyorum)Hazar Türkleri azeriler olmuyor mu ? Gerçi ben azerilerin Türkçe konuşan irani bir halk olduklarını düşünüyorum ama görüşümde ısrarcıda degilim.
Araplıkta sıkıntı yok. Onu kasabalı zihniyetiyle yorumlayanlarda var. Yalnız Ötüken'e hazar türklerini almıyoruz.(senin için demiyorum)
Sokaklarda serseri gibi gezen, bağıra bağıra konuşan, bulduğu her yerde nargile keyfinde olan Suriyeliler yerine filistinlileri alsaydık keşke.
Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 26 Temmuz 2018, 09:08:05Sokaklarda serseri gibi gezen, bağıra bağıra konuşan, bulduğu her yerde nargile keyfinde olan Suriyeliler yerine filistinlileri alsaydık keşke.keşke birgunde Uygur Türklerini iade etmeyelim burda ev toprak verelim diyebilseniz...
Alıntı yapılan: Yabgu - 26 Temmuz 2018, 14:17:23Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 26 Temmuz 2018, 09:08:05Sokaklarda serseri gibi gezen, bağıra bağıra konuşan, bulduğu her yerde nargile keyfinde olan Suriyeliler yerine filistinlileri alsaydık keşke.keşke birgunde Uygur Türklerini iade etmeyelim burda ev toprak verelim diyebilseniz...Sürekli birilerini memlekete almak gibi bir özlemimiz var bence öncelikle kalben ülkemizle bayragimizla birlikteliği kalmayan , ayrılıkçı fikirlerini terörle birleştiren kesimleri aynen Ermeni tehciri gibi sürgün etmeliyiz.