Şu iktidar cenahının oy verenlerin nedense hep bir acitasyon ve mağdurzede rolüne bürünmeleri gerçekten garip...
Kardeşim kaybetmişsin bir kabüllen yahu.
Kimse burda koyun hanzo yada yobaz toplum öcü bucu demediki..
Niye AKP'ye yapılan eleştirileri üzerine almaya çalışıyorlar yada bu fanatizm nerden geliyor.
Düz mantık burda muhalif seçmen kaybetmeyi sindiremiyor olsaydı her seçimden sonra cumhurbaşkanlığı köşküne yada TBMM'ye büyük baskınlar olurdu halk toplu yürüyüşlere geçerdi boykotun kralı olurdu iş belki içsavaşa giderdi, Arjantin sokaklarına dönerdi kaos ve anarşizim olurdu halbuki herkez sonucu kabul edip işine ve gücüne bakıyor..
Yani o kadar kopuksunuz ki ülkeye her yapılan yorumu muhalefet tahammülsüz yaftasını yapıştırıp duruyorsunuz..
Bu sizin eleştiriye açık olmadığınızı gösterir...
Arkadaş muhalefet seçmeni sizi niye eliştiriyor niye yükleniyor diye sorgulamak yerine ,ve ülkenin başağı yuvarlandığını görmek yerine hep acıtasyonla yanlış olanı tutmaya devam..
Bizde bu durumu bildiğimiz için fazla yüklenmiyoruz ama heptende susacak halimiz yok.Kurunun yanındaki yaş neden olalım
Bir bakın bakalım 2023 ekonomi hedefi ihracat hedefi ne imiş ülke bunun neresinde kalmış bu bile görmek isteyene cevap
Benim önceki yorumları güzelce okusaydınız ufkunuz ne kadar dar ve adalet anlayışınız kendinize göre zayıf olduğunu farkına varırdınız.
Hükümet partinin belediye seçimlerinin sonucu yerinde ve demokratik ortamda seçimleri hile karışmadığının göstergesidir. AKP’nin bu seçimlerden hezimetle çıktığını ben üzülmediğimi daha doğrusu sevindiğime belki anlardınız ama kafanıza bir kere bir dogma soktunuz ve ondan da kendinizi sıyırmadınız.
Bizim siyasi arenada en zayıf faktör yapıcı bir muhalefetin olmaması. Benim muhalefetten arzuladığım vizyonlu bir proje ortaya atmalari. Yok TB 2 lere dokunacağız, Saray saltanattı bitireceğiz, diktatörlüğe son vereceğiz diye palavra propagandalara ancak güler geçerim.
Ben bu seçim sonuçlarla gayet barışıığım ve sıkıntı çeken vatandaşın isyanı gayet iyi anlıyorum.
Sonuçlaı ben siyasi bir temizlik olarak görüyorum. Herkes kendisini sorgulaması lazım. Ama ne yazık bunu da size bir türlü iletemedik. Ampul patladı Çömlek çatladı diyerek zil takıp göbek atanlara gülerim ben.
Kuru kuru Atatürk’ün gölgesinde milliyetçilik tasarlayan hiçbir millete faydası olmayanın aynı zamanda PKK uzantılarla fingirleşmesini elbette eleştiririm. Nokta