2023 ihracat hedefi 545 milyar dolara çıkarıldı

Başlatan darkevvilboy, 25 Mart 2011, 13:54:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hadi inşallah. 10 milyar varil petrol eşdeğeri gaz yada petrolü en sonunda toparlıycaz inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: SH - 02 Haziran 2025, 12:09:38https://x.com/ogzhn_uyg/status/1929461328713769075

Putty oldu olacak. :)

çok şükür yarabbi 24,8 milyar dolar olmuş en sonunda.
Yıllık 300 milyar dolar psikolojik barajına geldik.
Mesajı Paylaş

Mal ihracatına o kadar takılmaya gerek yok,  116 milyar dolar'da hizmet ihracatı var üstelik yerli katmadeğer oranı daha yüksek. Mesajı Paylaş

İhracatın artışı % 2 civarında bu  doların yıllık enflasyonundan daha düşük bir rakam yani ihracat aslında reel olarak azalıyor maalesef. Maaşa yıllık enflasyondan daha düşük zam alınca maaşım arttı yippuuu diye sevinmek gibi bu durum maalesef.

Ben ara sıra Kemal Derviş zamanını methediyorum ama o kadar o iki sene şeytanlaştırılmışki bilmeyenler anlayamıyor. Kemal Derviş- Ecevit zamanında ihracatın yıllık artışı ilk yıl % 13 ikinci yıl % 16 di şimdi ise Cumhuriyet rekoru diye haber yapılan artış yıllık % 2. Bu iktidarın işte 2012 ye kadarki muhteşem tablosunun sebebi devralınan bu şahane tempo idi. Bu yüzden o günlerde 2023 hedefi olarak 500 milyar dolar ihracat hedefi koymuşlardı çünkü mantıklı bir rakamdı. Çiller den Mesut Yılmaz dan Demirel den iktidarı % 80 enflasyon ile devralıp acaba o şahane on yılı yaşayabilirlermiydi. Maziyi neden anıyorum çünkü çok önemli sol ahlak sadece 2 senede Cumhuriyet tarihinin en fena ekonomisini devralıp ülkeyi düze çıkarttı. Şu anda Kore olurduk Fransa olurduk. Bir sihirli küre size kaybettiklerinizi gösterebilse haykırışlarınızı öbür mahalleden duyalar. Mesajı Paylaş

Eeee demek ki Portekizliler olmadanda adam olabiliyoruz

Siz şimdi gerek özal gerek akp döneminde özelleştirilen kurumlar ve özelleştirme konusunuda biliyorsunuz dur.

Bunu biliyorsanız
Devlet gelir elde eden kurumları kalmayınca geriye halka yük olarak binen vergilerden de habersinizdir.

Zaten bu ülkede sağ zengin babanın malını yiyen arsız çocuk gibidir.

Sol ise o sağa para bırakan ve sürekli çalışan ve zengin olan baba gibidir,kendi yemediği için sağlığında ömürü kısa olur.

Ülkeyi CHP yönetti diyorlar ama

Adnan Menderes
Özal
Mesut Yılmaz
Tansu Çiller
Ve Akp

Olarak ülkeyi 70 yıl sağın yönettiğini bilmezler,bilirlerde ahlaken söyleyemezler Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 03 Haziran 2025, 06:51:23Ben ara sıra Kemal Derviş zamanını methediyorum ama o kadar o iki sene şeytanlaştırılmışki bilmeyenler anlayamıyor.

Yok çok iyi biliyoruz. Kendisi  aselsan ve roketsanı satabilmek için çok uğraşmış biriydi. Tek yaptığı Türkiye'yi henüz hazır olmadan dalgalı kur rejimine geçirip varı yoğu kitleri bankaları özelleştirmekti.
Neyseki başımızda vatanperver Ecevit vardı da müsaade etmedi.
Ama yarın başka bir Derviş çıkar "Kasa takır kırmızı bakır " der gene aselsan roketsan tusaş satmaya kalkabilir, aman dikkat. Mesajı Paylaş

Vallahi her türlü yanlış şey duydum Kemal Derviş hakkında ama daha hiç Aselsan ı Roketsan ı satmak istediğini en karşıt kişilerden bile duymadım ilk defa senden duyuyorum.  Google a da yazdım hiç böyle bir iddia çıkmadı
Türk Telekom 2005 de satıldı ama 

Mesajı Paylaş

Daha neler var neler. Bu adam ekonomi bakanı iken bir ara abdye gitti. 12 gün ortadan kayboldu. Koskoca bakan nasıl olur da 12 gün nerde olduğunu kimse bilmez. Bu 12 günlük gizemli abd gezisinden sonra da dönüşte Ecevite istifa et dedi,erken seçim istedi. Aselsanla roketsanı nurlar içinde uyusun Ecevit sattırmayınca belki de planlar bozuldu.
Rahmetli İsmail Cem'in Ytp partisine gireceğim dedi son gün gitti Chpye imza attı. Mesajı Paylaş

Millet sizin anladığınız gibi anlamıyor o dönemleri. K. Derviş diyorsunuz. K. Derviş'i kim getirdi? Ne hale geldik de getirilmek durumunda kalındı? Kimler bu adamı önerdi?
Bir de ben bu sol ahlaktan sahip oldukları belediyeleri adam etmeleri yönünde beklenti içerisindeyim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz