Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deli ediyor bu forumda kitlenme ve yavaşlık yoksa kim tutar
Linkback: Ynt: Sohbet odası

Geçen kovulan kişiyi geri alsak diyorum kesin onun işi bu yapacak bir şey yok her savaşı kazanamayız.
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bunun bir şahıs işi olduğunu hiç sanmıyorum!
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Belki böylesi daha iyidir, kimse kimseyle tartışmaya giremez forumun bu haliyle , mesaj yazıp yanıtı okuyana kadar insanın siniri geçer zaten  ;D

Başkanım siteyi düzeltmek için bir maliyet gerekiyorsa elimi taşın altına sokmaya hazırım

Dün siteyi yenileyen arkadaşla durumu tekrar görüştüm. Bana sunucuda bir problem olmadığını, pingler ve botlar nedeniyle sitenin yavaşladığını söyledi. Bunu önlemek için sanal sunucuya geçmemiz gerektiğini söyledi. Sanal sunucu için yıllık 14000 TL fiyat verdi. Bu söylediği doğru olabilir. Ancak tuhaf gelen bir durum vardı.

Şöyle yazdım:

Dün Cpanelden üyelik gönderen Ip aralığını engelledim. O saatten sonra tek bir üyelik bile gelmedi. Ama sorun devam etti. IP engellemesem bile zaten eskiden beri çok fazla spam üyelik oluyordu hergün. Ama böyle sorun yaşamıyorduk. Bence bu sorunun nedeni bu değil. Belki sunucudaki başka bir site veya farklı birşey.

Buna karşın sunucuyu silip yedeğini tekrar yükledi ve veritabanındaki sorunu bulduğunu söyledi. Bot ve pingler nedeniyle tablolardan birinin aşırı dolduğunu ve bu nedenle sitenin yavaşladığını söyledi. Tablodaki logları fazla dolmadan boşalttığımızda sorun ortadan kalkıyor. Şu an olduğu gibi.
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Oğuzların son 500 senedir Osmanlı'dan itibaren zengin mutfağı var, yemek ve tatlı çeşitleri çok fazla ama bizim tatlı kültürümüz yok, yani tatlımız hiç yok. Türkiye'de etli yemeklerin tadı ve hazırlanma şekli mükemmel, ne yazık ki et pahalı ve millet az tüketiyor. Bizde böyle kasap olsa millet kral ilan eder, TV proğramlarına devamlı konuk olurdu.

Bizimkiler koyunu olduğu gibi kazana atar ve o şekilde yer, taş devrinde kalma kültürümüz var. Son dönemlerde sosyal medya ve globelleşmenin etkisi ile çeşitli etli yemekler yapılıyor ama Oğuzların seviyesine ay'a yürüyecek kadar mesafe var.

marmara,
Turkceyi o kadar duzgun kullaniyorsun ki, yazdigin yaziyi iki kere okumak ya da yazan kim diye bakmak zorunda kaliyorum. Oguzlar diyorsun, Turkler diyorsun oyle boyle ama "bizde" soyle. Yazi turkce olunca gercekten kafa karistiriyor.  Neyse hakkini teslim etmek istedim

Alıntı yapılan: MeACuLpA - 23 Temmuz 2025, 20:29:39marmara,
Turkceyi o kadar duzgun kullaniyorsun ki, yazdigin yaziyi iki kere okumak ya da yazan kim diye bakmak zorunda kaliyorum. Oguzlar diyorsun, Turkler diyorsun oyle boyle ama "bizde" soyle. Yazi turkce olunca gercekten kafa karistiriyor.  Neyse hakkini teslim etmek istedim

5 sene Uludağ Üniversitesinde eğitim aldım, koyu Galatasaray taraftarıyım ;D
2 yabancı dil bilgim var, Farsça ve İngilizce. Rusça yabacı değil,  Kıpçakların dilini yabancı olarak saymıyorum, Kazakça, Kırgızca ve Özbekçe ana dilim gibidir. Çoğu Türki dillerini biliyorum yazması dahil.

Ahıska Türküsün Gürcistan tan ile ilişkin var bence ama Kazakistandan filan zorunlu göçten gürcistan a geri göç etmedin Rusya ile çalışıyorsun akrabaların Gürcistan a göçtü orası ile temasın var inşallah
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren defenceturk.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz