Sohbet odası

Başlatan Hawkerx, 22 Ocak 2011, 00:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 28 Kasım 2024, 12:37:47
Alıntı yapılan: putty - 28 Kasım 2024, 02:37:50
Alıntı yapılan: Denizci16 - 27 Kasım 2024, 11:50:10http://youtu.be/0PmHZZccTQo?si=f2yEHVqLAvR322un

Suudlarda baya bir gelişme var gibi sn.putty haklı galiba Araplarda çağa ayak uyduracak gibi

Ben ateist adamım ama içinde doğduğum kominitenin değerlerine böyle saygısızlık benim bile kanıma dokandı. Suudi arabistan da kabe i muazzama figürlü sahnede çıplak dans ediyorlar o şehire gayri müslüm girişi bile yasak. Bu Suudiler ne yapmaya çalışıyorlar. Tamam tahmin ediyorum uleması bunlar cariye statüsünde bunlar oynatılabilir güzellik yarışmasına katılabilir filan diye cevaz veriyor anlıyorum ulema hep devletin dediğini yasal kılar anlıyorum ama bu kadarda olmaz yani videoya bakın Kabe i Muazzama var benim bile kanıma dokandı bu şov. 

Emin olun Kabe figürünü görmedim siz söylemeseniz fark etmiyecektim.

Gözüme çarpan Suudi gibi kadınları çarşaf ile dolaştıran,arabaları kadınlara kullanmaya yasak eden bir ülkenin,j.lopez,cammilla carbero gibi yıldız isimlerin cesur kıyafetlerine,sahne kostümlerine izin vermesi...dikkatimi çeken şey buydu ve olumlu bir adım olarak karşıladım.

Heralde ilk defa böyle bir şey yaptıkları için Kabe figürünü olumsuz bir içerik oluşturcağını düşünmemişlerdir.

Ben de suud kabilesinin iki yüzü araplardan oluştuğu düşünüyorum, onlar için önemli olan güç para ve hakimiyet gerisi yan ürünler fasafiso.
Tatillerde Türkiyeye kapağı atar atmaz yaptıkları rezillikler bunun açık kanıtı.
Onlar için din , sadece geri kalanlara baskı aracı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 28 Kasım 2024, 12:50:06
Alıntı yapılan: MINUTEMAN - 28 Kasım 2024, 05:51:54Görüyorum Forumda yine NATO GLadioculuk agir basiyor. Türkiye yine yapti yapacagini ve Suriyede NATOnun düsmanlarina karsi Cihad kilifi altinda harekat baslatti. Ziyonist israilin yardimina kosuyor yine Türkiye maalesef. Burdada Gladyocu arkadaslar yine Müslüman duygularimizi kiskirtmaya calisiyor görünen köy kilavuz istemez.

Yok Suudi söyleymis böyleymis. Hayatlarinda Kurani Kerimi okumayan, Camiye gitmeyen sahisla bir bakiyorsun Islam savunucusu olmuslar.

Maalesef sayin Erdoganda Baskan olarak bu olusumlara yeterince karsilik veremiyor, cünkü darbeci kemalist sistemde kendi yetkileri kisitlidir.

Ne diyebilirim ki bu düşünce yapısına;

Ülkede neden işidlilerin gelip laiklik günah,seçim haram gibi konuşmalar yapabilmesini sebebi belli oluyor...

Madem bu kadar kabeye düşkünsünüz;O zaman o kabeyi dev hoteller içersinde boğan ve etrafını heybetli yapılarla kabeyi sıradan bir hale getiren Suud arablara çemkirerek yapabilirsiniz.demek ki adamların zihniyeti orda Müslümanların ibadet etmesi değil ,oraya gelir kapısı olarak bakmaları.halbuki bunu yapma ve düşünme özgürlüğüne sahipler üstelik yani kendi kararları.

NATO'nun ülke menfaatleri için ülkemize faydalı olduğunu düşünüyorum ama gladyocu diye bir ifadede bulunursanız buyrun elinizdeki belge ve kanıtları,arşivleri açın o zaman sizin görüşünüze aykırı diye biz gladyocu olamayız kusura bakmayın böyle bir dünya yok.

Kemalizm ile darbeyi yanyana getirmekte büyük bir başarı ama bu iddaanızı kabul etmiyorum,Kemalizm bu ülkenin kurucusunun fikri değerleridir ...

Ayrıca Arkadaş her ne kadar hakaret yada suçlayıcı ithamlarda bulunmuş olsada özgürlükler ve düşünce özgürlüğü kapsamında cezasının kaldırılmasını düşünmekteyim.

Kendisi Almanya'da yaşıyor ama gelip burada nutuk atıyor. Çok seviyorsan git Afganistan'a? Yaşa doya doya yaşa şeriatı. Mesajı Paylaş

http://youtu.be/y1gX__HUAK4?si=mNrF0_oARgpLfTA9

Bu birinci haber...

http://youtu.be/LE0umcKRFio?si=6Q3zTTQX0oJaaE_5

Buda ikincisi tamtersi olanı

Neye inancağımızı şaşırdık ne istiyorlar İzmir marşından ve kurucu değerlerden aklım almıyor Mesajı Paylaş

Türker Ertürk dediğiniz adam yalancının, müfterinin önde gidenidir. TB3 yerine TCG Anadolu'ya neden ANKA inmiyor, yandaşı zengin etmek TB3 seçildi diyecek kadar saçma sapan açıklama yapan cahilin tekidir.

Yapay zekayla oluşturulan bir Youtube reklamını dahi gerçek sanacak kadar cahildir.

Bu adamın Allah birdir lafından başka inanacağım, itibar edeceğim tek bir sözü olamaz.

Yahu onu bunu geçtik bu adam sınırımızda varsın PYD/YPG olsun en azından laik yapıya sahip diyebilecek kadar meczup herifin teki.

Tek işi saçmalamak. Ciddiye alınacak bir tarafı yok. Süzme cahilin tekidir. Mesajı Paylaş

Gerçekten TCG Anadoluya neden Anka veya bir türevi inmiyor ?
Bir özel şirketin ürünlerine bel bağlıyor Türkiye Cumhuriyeti ?
Bu şirket 2 gün sonra batarsa ne olacak ?
TB2 yi bukadar popüler yapan saf kendi yeteneği mi yoksa  Roketsan ve Sage'nin ürettiklerinin de payı var mı? Mesajı Paylaş

http://youtu.be/fDB-RcW8i-g?si=qKs4uwuJa_JryyeR

Merkel bizi üç kuruşa nasıl milyonlarca göçmeni Türkiyede tutmaya ikna ettiklerini kitabında yazmış Mesajı Paylaş

http://youtu.be/wFSOIfaerrc?si=2z2Wv7_e1yl8GLbE

Malumun ilanı kimse Gençler neden evlenmiyor, Nüfus artmıyor diye ağlamasın malumun ilanını Gençler belirtmiş Mesajı Paylaş

Türkiye'de at ve geyik etine pek de rastlanmaz. Kışın en sevdiğim kuzeyli Sibirya geyik etidir, yağsız siyah olur yaban ortamda yetiştiği için etinin tadı çok farklıdır. Milyonlarca geyik olduğu için fiyatı da pahalı değildir yaklaşık dana eti kadardır Sibirya'da.  At etiyle birlikte konservesi ve sucuğu bile vardır.

Geyik etiyle döner veya iskender yapılsaydı mühteşem olurdu.

Mesajı Paylaş

Türkiye'de geyik avı yasak. Karşılığı para + hapis cezası öngörülmüş.
Geyik çiftliği kurulursa belki geyik eti satışı olur.
Et üretim amaçlı geyik çiftliği kurulmasının mevzuatta yeri varmıdır kurulabilir mi bilmiyorum Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz