Uçak baya baya f22 alttaki Kaan
Biraz konu dışı olacak ama
İnsanlar bazen arabaları güzel kandınlar ile özleştirir,benzetmede kullanır,metafor kullanır.
Bende uçaklara bakınca bunu yaparım f22 yi Dünya'nın en güzel kadınına benzetirim,özleştiririm,metafor kullanırım estetik agresiflik ve güzellik bakımından.
F22 yi bana göre dünyanın en güzel kadını olan Liv Tyler'a benzetirim.herdefasında da aşk ile bakarım ikisinede.
Gençlik anım geldi aklıma o zamanlar 16-17 yaşındayım eski mahallemden iki kardeş olan Candemir ve Melike diye arkadaşlarım vardı birgün akrabalarından birini tanıştırdılar,kız Liv Tyler'ın kopyası idi,özellikle stranger flimindeki haline benziyordu ismi Leyla.konuşurken zorlandım ağzımı nerdeyse bıçak açtırmayacak kadar heycanlandırmıştı.Yani Türkiye de kopyaları var.
Sanki 2016 da birdaha gördüm gibi, yalnız ve farklı yerde...
Kısaca evlenmek isterdim ,tabi heyecanlanmayıp duygularımı ifade edebilseydim....
Acaba ne yapıyordur aklıma gelir zaman zaman.
Ezcümle ile f22 nin ve Liv Tyler'ın bendeki benzerlik kısmı yada anlatmak istediğim;
F22 nasıl kimseye verilmediyse Amerika harici, Liv Tyler ve kopyası ile evlenmeme tanrı müsade etmedi yâda imkansız gibi f22 nin Amerika dışı kimseye verilmemesi gibi.
Konu Kaan ama f22 yi görünce dayanamadım.