Merkava IV

Başlatan Ateş, 29 Kasım 2010, 00:21:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Vugar - 09 Mart 2011, 18:15:11
Merkava konusu uyduruk galiba.Daha sonra bir miktar Oplot-M alinacagi soylendi ama ordanda kesin bir ses cikmadi.
merkava  sıcak iklim için tasarlanmış  çöl tanklarıdır ,   oplota  gelince  azeriler için  şu anda en uygun tank  gibi  görünüyor   ne kadar  ukrayna  imalatıda olsa  sonuçta  rus tankının  geliştirilmişidir  ve  azerilerin bakım onarım  tesisleride bu tanklara uygundur ama oplotta  baya pahalı   ukrayna  maliyetini 4 milyon  dolar  civarında  gösteriyorki   bu azerilere  çok daha fazlaya  patlar   okadar  parayı verene kadarda  biraz daha  ekleyip  leopart2a6  alınabilir ve bence  azerilerin  yeni tank  alımı şimdilik  söz  konusu değil , eğer  yeni  tank almaya  tam karar verselerdi  büyük çaplı bir  modernizeye  gitmezlerdi , bilindiği  gibi israile  tanklarının bir   kısmını  modernize ettiriyor , bence altayı bekleyecekler. Mesajı Paylaş

Hasar görmüş bir Merkava. Görüldüğü üzere tankın zırhı pek çok kişinin sandığı gibi döküm vb çelik değil, farklı malzemelerin belirli dizilişiyle oluşmuş kompozit bir yapı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Aralık 2012, 06:14:32

Hasar görmüş bir Merkava. Görüldüğü üzere tankın zırhı pek çok kişinin sandığı gibi döküm vb çelik değil, farklı malzemelerin belirli dizilişiyle oluşmuş kompozit bir yapı.

sanirim rpg-7 ile ates edilmis,hasar cok da buyuk sayilmaz tam tersi basarili biseklde atlatmis.rpg-28 ile ates edilseydi hasar daha buyuk olurdu hatta salondaki 1-2 personelin olumune bile sebep olurdu,tankin yurumesi soz konusu olamazdi Mesajı Paylaş

nüfus edicilerle değilde sanki parça tesirli bir  mühimmatla vurulmuş gibi  ,  genişce bir alanı  dağıtmıış  ,  nüfus ediciler  genelde  10 cm  çapında bir alanda  yüksek  basınç uygulayıp o alanda tahrip oluşturuyor , benimkisi düz mantık  , belkide  rpg nin  parça tesirlisiylede vurulmuş olabilir. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz