T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

Başlatan cabatli_53, 16 Haziran 2010, 22:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sikorsky bize agusta kadar teknoloji transferi önerdi mi ki?Agusta  teknoloji transferi,helide bazı milli sistemler kullanmamızı ve dış ülkelere ortak satış öneriyordu.Yanlış hatırlamıyorsam türkiyede üretim bandıda olacaktı.Sikorsky ise yine bazı milli sistemler,parça üretimi vs... üretiyor diye hatırlıyorum. Mesajı Paylaş

Sikorsky F-16 tarzı bir çözüm sunuyor ama Agusta Atak benzeri bir çözüm sunuyor. T-70 gerçekten bizim ihtiyaçlarımız için işini çok iyi yapacak bir alet ama çamurdan olsun bizim olsun mantığıyla hareket edersek Agusta daha avantajlı. Baharda öğreneceğiz. Onun dışında ABD'den bunları almasak bile başka Sea Hawk alımı gibi şeyler düşünüyorlar. En son bildiklerim bunlar. Mesajı Paylaş

T-70 S-70 ten çok daha mı farklı olacak.Öyleyse Agusta daha iyi.Çünkü T-70 S-70 ten çok farklıysa
yeni bir altyapısı gerekli.T-70 e altyapı kurmaktansa Agusta için altyapı kurulur tüm hakları bizde olur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker
Sikorsky F-16 tarzı bir çözüm sunuyor ama Agusta Atak benzeri bir çözüm sunuyor. T-70 gerçekten bizim ihtiyaçlarımız için işini çok iyi yapacak bir alet ama çamurdan olsun bizim olsun mantığıyla hareket edersek Agusta daha avantajlı.

Kim söylüyor bunları?.. Biri bana Sikorsky ne diyor Agusta ne diyor anlatabilir mi?.. İstenen ne?. Bu firmalarca önerilen ne?.. Nedir Agusta'yı bu kadar avantajlı kılan?..

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HDS - 19 Şubat 2011, 22:01:56
Sikorsky F-16 tarzı bir çözüm sunuyor ama Agusta Atak benzeri bir çözüm sunuyor. T-70 gerçekten bizim ihtiyaçlarımız için işini çok iyi yapacak bir alet ama çamurdan olsun bizim olsun mantığıyla hareket edersek Agusta daha avantajlı.

Kim söylüyor bunları?.. Biri bana Sikorsky ne diyor Agusta ne diyor anlatabilir mi?.. İstenen ne?. Bu firmalarca önerilen ne?.. Nedir Agusta'yı bu kadar avantajlı kılan?..

Agusta balık satmayı değil birlikte balık tutmayı teklif ediyor yeterlimi. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: Hawkerx - 19 Şubat 2011, 22:15:34
Alıntı yapılan: HDS - 19 Şubat 2011, 22:01:56

Agusta balık satmayı değil
birlikte balık tutmayı teklif ediyor yeterlimi.

Peki Skorsky ne teklif ediyor?

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz