T625 GÖKBEY ÖZGÜN GENEL MAKSAT HELİKOPTER PROJESİ

Başlatan cabatli_53, 16 Haziran 2010, 22:37:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: pomaro - 12 Şubat 2011, 20:06:45
bu helikopter şimdi hem askeri hem sivil versiyonlu olacak değilmi?

Muhtemelen kara kuvvetlerindekullanılmaz taşımaamacıyla. Ama sahil güvenlik deniz vehava kuvvetleri olabilir. Ama arıkopter silahlı keşif ve hafif genel maksat helikopterleri little birdler gibi özel kuvvetler vs kullanabilir. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Þu an bu proje daha çok sivil amçlı ve askeri eğitim için yapılan bir proje. Zaten genel maksat helikopter için 123 helikopter alınıyor(Bahara şanslı firmayı göreceğiz :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 12 Şubat 2011, 22:52:39
Þu an bu proje daha çok sivil amçlı ve askeri eğitim için yapılan bir proje. Zaten genel maksat helikopter için 123 helikopter alınıyor(Bahara şanslı firmayı göreceğiz :)

Alınmıyor ataktaki sistem uygulanacak. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Aslında alım denebilir ABD oyuncakları kendi firmaları yapmasına rağmen, ordu alım adı altında alıyor. Ordu alır, firma yapar. Dışardan alım kasdedilmeye de bilir. Ama dediğinizi anladım, bir aşamada hata yapmış oldum :). Projede benim gönlim TUHP 149'dan yana bize daha fazla şey katar diye düşünüyorum ve T-70 ne kadar güncellenmiş model olsa da nispeten eski. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 13 Şubat 2011, 11:49:36
Aslında alım denebilir ABD oyuncakları kendi firmaları yapmasına rağmen, ordu alım adı altında alıyor. Ordu alır, firma yapar. Dışardan alım kasdedilmeye de bilir. Ama dediğinizi anladım, bir aşamada hata yapmış oldum :). Projede benim gönlim TUHP 149'dan yana bize daha fazla şey katar diye düşünüyorum ve T-70 ne kadar güncellenmiş model olsa da nispeten eski.

Benimde gönlüm thupta ama t-70 e göre biraz küçük kalıyor. Mesajı Paylaş

T-70'in bir artısı da hazır elimiz de sikosky var, bunu kullanan pilot da var, malzeme de var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 13 Şubat 2011, 15:08:20
T-70'in bir artısı da hazır elimiz de sikosky var, bunu kullanan pilot da var, malzeme de var.

Ama bir yerdende başlamak lazım. Bir nesli zaten amaerikan malı sikorsky'e mahkum ettik geleceği yakmayalım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hawkerx - 13 Şubat 2011, 15:41:23
T-70'in bir artısı da hazır elimiz de sikosky var, bunu kullanan pilot da var, malzeme de var.

Ama bir yerdende başlamak lazım. Bir nesli zaten amaerikan malı sikorsky'e mahkum ettik geleceği yakmayalım.
Mahkum etmek ne alaka anlamadım?Sikorsky sınıfının en başarılı helilerinde(belkide en iyisi).Zaten ordu güneydoğu gibi zorlu bir arazide bile sikorsky nin performansından gayet memnun... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 13 Şubat 2011, 20:37:33
Alıntı yapılan: Hawkerx - 13 Şubat 2011, 15:41:23

Ama bir yerdende başlamak lazım. Bir nesli zaten amaerikan malı sikorsky'e mahkum ettik geleceği yakmayalım.
Mahkum etmek ne alaka anlamadım?Sikorsky sınıfının en başarılı helilerinde(belkide en iyisi).Zaten ordu güneydoğu gibi zorlu bir arazide bile sikorsky nin performansından gayet memnun...
Mahkum etmek derken cayır cayır amerikaya para verdik. Performansına laf yok. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz